Baby Boom 2023: Τα διάσημα γεννητούρια της χρονιάς, εντός και εκτός συνόρων

27.12.2023
Baby Boom 2023: Τα διάσημα γεννητούρια της χρονιάς, εντός και εκτός συνόρων
Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του 2023 και με την αφορμή επιστρέφουμε σε μερικές από τις πιο χαρούμενες στιγμές του και θυμόμαστε τα διάσημα μωράκια που έφερε ο... πελαργός τους τελευταίους 12 μήνες.

Πολλά τα γεννητούρια του 2023 τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή σόουμπιζ.

Οι νέες... αφίξεις ξεκίνησαν στις 3 Ιανουαρίου με τη γέννηση του Βλάσση Σταθοκωστόπουλου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο (μόλις τους 10 έφτασαν οι καλεσμένοι) και υπό άκρα μυστικότητα, όπως ακριβώς το ήθελαν, έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας.

{https://www.instagram.com/p/CsOh6RfIt0x/}

Στις 7 Ιανουαρίου η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, επίσης. Το αγοράκι, καρπός του έρωτα της τραγουδίστριας με τον αρραβωνιαστικό της, Αλμπέρτο Μποτία ήρθε και τους πήρε τα μυαλά! «Είσαι το μεγαλύτερο επίτευμά μου», έγραψε συγκινημένη στο πρώτο πόστ από το μαιευτήριο η Φουρέιρα.

{https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay/}

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου γεννήθηκε τρεις μέρες αργότερα, στις 10 Ιανουαρίου και η συγκινημένη μαμά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Πάρη (όπως τον έχουν βαφτίσει στο μεταξύ) μία μέρα αργότερα.

{https://www.instagram.com/p/CnRxLV6IwAD/}

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο την πρώτη μέρα του Αυγούστου η Όλγα Κιουρτσάκη και η δική της μαμά, Άντζελα Δημητρίου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της που έγινε γιαγιά.

{https://www.instagram.com/p/C0UtXYhLwIZ/}

Η Rumer Willis και ο συντρόφός της, μουσικός, Derek Richard Thomas, υποδέχτηκαν την κόρη τους στις 18 Απριλίου και οι γονείς της ενημέρωσαν τον κόσμο σχετικά, μία εβδομάδα αργότερα. Το όνομα αυτής, Louetta Isley Thomas Willis, και η φωτογραφία της με τον διάσημο παππού της συγκινεί ιδιαίτερα.

{https://www.instagram.com/p/Ctpl7MmPAo3/}

Το πρώτο της παιδί γέννησε η Ιωάννα Μαλέσκου στις 5 Μαΐου. Η κορούλα της παρουσιάστριας και του συζύγου της, Κωνσταντίνου Δανιά, πόζαρε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μαμάς λίγες μέρες αργότερα.

{https://www.instagram.com/p/Cr_EKHco2ZR/}

Στις 16 Μαΐου γεννήθηκε το δεύτερο παιδί της Φωτεινής Αθερίδου και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα. Γιος και αυτή τη φορά, δεύτερος εγγονός για τον περήφανο παππού Θοδωρή Αθερίδη.

{https://www.instagram.com/p/CvSiGdXtOTL/}

Τον Μάιο του 2023 έγινε μητέρα για πρώτη φορά η Ireland Baldwin, κόρη της Kim Basinger και του Alec Baldwin. Το μωρό, ένα κοριτσάκι πήρε το όνομα Holland.

Γέννησε η Ireland Baldwin - Το όνομα που έδωσε στην κόρη της παράξενο, αλλά κάπως αναμενόμενο

Τον Ιούνιο του 2023 γεννήθηκε και η κόρη της Μαρκέλλας Γιαννάτου. Η ηθοποιός που βλέπουμε φέτος στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 ως Γερακίνα Γερακάρη είχε χωρίσει (έγκυος ούσα) από τον επί χρόνια σύντροφό της, σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και, όπως αποκάλυψε, θα δώσει στην κόρη της δυο ονόματα, Μελία - Αφροδίτη και θα τη φωνάζει Μελιώ.

{https://www.instagram.com/p/CyI5qPQtMdZ/}

Ο Marc Antony υποδέχτηκε το 7ο παιδί του ανήμερα της γιορτής του πατέρα. Η σύζυγός του, Nadia Ferreira έφερε στον κόσμο τον γιο τους και έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

{https://www.instagram.com/p/C1Pw-7vuJ94/}

Η Chrissy Teigen και ο John Legend υποδέχτηκαν το τέταρτο παιδί τους, 5 μήνες μετά το τρίτο. Και οι δυο τελευταίες αφίξεις στη διάσημη οικογένεια μέσα το 2023.

{https://www.instagram.com/p/C1Ah4FkSBrY/}

Τον Ιούλιο του 2023 έγινε μητέρα για πρώτη φορά και η Lindsay Lohan. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Bader Shammas, στον οποίο έδωσαν το όνομα Luai που στα αραβικά σημαίνει «ασπίδα» ή «προστάτης».

{https://www.instagram.com/p/Csq-TLuhVwt/}

Μητέρα για πρώτη φορά και ύστερα από προσπάθειες 10 ετών έγινε και η Μαρία Μενούνος τον περασμένο Ιούλιο. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Kevin Undergaro δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για την έλευση -μέσω παρένθετης μητέρας- της Αθηνάς (όπως ονόμασαν την κόρη τους) στη ζωή τους.

{https://www.instagram.com/p/C1VFFaoPkIA/}

Κάτω από άκρα μυστικότητα γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος της Rihanna και του A$AP Rocky τον Αύγουστο του 2023

Rihanna and A$AP Rocky's 2 Kids: All About RZA and Riot

Η Serena Williams και ο σύζυγός της, Alexis Ohanian υποδέχτηκαν τη δεύτερη κόρη τους τον περασμε΄νο Αύγουστο επίσης. Και το όνομα αυτής: Adira River Ohanian.

{https://www.instagram.com/p/CwQl-n9PJjx/}

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου γεννήθηκε και η κόρη του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη οι οποίοι είχαν παντρευτεί τέσσερις μήνες νωρίτερα.

Γέννησε η Μαριλού Κοζάρη: Μπαμπάς πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης - Οι πρώτες πληροφορίες

Ύστερα από προβλήματα, επιπλοκές και επεμβάσεις, η Kourtney Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί (τέταρτο συνολικά) με τον νυν σύζυγό της, Travis Barker τον Νοέμβριου του 2023 και τον Δεκέμβριο μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού αποκαλύπτοντας ότι θα του δώσουν το όνομα Rocky.

{https://www.instagram.com/p/C1K91u4vGw9/}

Στις 21 Νοεμβρίου γέννησε και η Δανάη Μιχαλάκη, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το πρώτο και για εκείνη και για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

{https://www.instagram.com/p/C0O-0CyKYg_/}

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου και η Γιούλικα Σκαφιδά. Ένα αγοράκι συμπλήρωσε την ευτυχία της ηθοποιού, τον οποίο θα ονομάσει Άγγελο.

{https://www.instagram.com/p/C0UWHXKoHnt/}

Μητέρα δυο φορές μέσα στο 2023 έγινε και η Paris Hilton. Η διάσημη κληρονόμος και ο σύζυγός της, Carter Reum, υποδέχτηκαν τον γιο τους Phoenix τον Ιανουάριο και την κόρη τους, London, τον Νοέμβριο. Και τα δύο παιδιά «έφτασαν» υπό απόλυτη μυστικότητα και αμφότερα μέσω παρένθετων μητέρων.

{https://www.instagram.com/p/C1TPZuqOjpG/}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.12.2023 - 17:25