Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη: Η αποκάλυψη από τη Δανάη Μπάρκα

21.11.2023
Γέννησε η Δανάη Μιχαλάκη: Η αποκάλυψη από τη Δανάη Μπάρκα
Photo: NDP Photo Agency
Πανευτυχείς είναι τις τελευταίες ώρες η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί (ίσως λίγο νωρίτερα από όσο περίμεναν).

Τον Δεκέμβριο την περίμεναν αλλα΄ η κορούλα του ζεύγους των ηθοποιών έφτασε λίγο νωρίτερα. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή της σήμερα το πρωί η Δανάη Μπάρκα επικαλούμενη «πηγές εκ των έσω».

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, λοιπόν, βάρους 2.900 γραμμαρίων μάλιστα, έφερε στον κόσμο η Δανάη Μιχαλάκη χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη.

«Να τους ζήσει, υπέροχο ζευγάρι, υπέροχοι άνθρωποι και με φανταστική γιαγιά (σ.σ Φιλαρέτη Κομνηνού). Τη μία την ξέρουμε, φαντάζομαι για να είναι η μία έτσι θα είναι και η άλλη έτσι, αν κρίνουμε από τα παιδιά», είπε η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη στέλνοντας τις ευχές της στη νέα οικογένεια των τριών τελικά.

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε μοιραστεί τα ευχάριστα το καλοκαίρι, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού και η πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού την ημερομηνία που το περίμεναν.

Βέβαια το κοριτσάκι αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα και τώρα περιμένουμε και τις πρώτες αντιδράσεις γονιών και παππούδων! Με το καλό.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.11.2023 - 12:58