Κατερίνα Στικούδη: Η μεγάλη συγκίνηση και η ανατροπή με το όνομα του δεύτερου γιου της

21.11.2023
Κατερίνα Στικούδη: Η μεγάλη συγκίνηση και η ανατροπή με το όνομα του δεύτερου γιου της
Photo: NDP Photo Agency

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης έχουν ήδη έναν γιο, τον 3 ετών Βύρωνα και σε λίγο καιρό περιμένουν και τον δεύτερο. Πολύ πρόσφατα, και έχοντας εκνευριστεί με κάτι που της είπαν δημοσιογράφοι αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Στην τελευταία της εμφάνιση, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι όνομα θα δώσουν στον δεύτερο γιο τους, ανατρέποντας το σενάριο που τους ήθελε (κατά τη δημοφιλή συνήθεια εντός και εκτός συνόρων) να δίνουν και στον τρίτο άντρα της οικογένειας όνομα που ξεκινά από το γράμμα Β.

Νικόλαος θα είναι αυτός ο μικρός καθώς ο πρώτος πήρε το όνομα του ενός παππού (Βυρωνας) και ο δεύτερος θα πάρει το όνομα του άλλου.

«Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δε βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου», είπε στην κάμερα η Κατερίνα Στικούδη η οποια εμφανίστηκε στο Mad Walk 2023 με την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, ακολουθώντας το trend που λάνσαρε πρώτη η Rihanna και θέλει τις celebrity εγκυμονούσες όχι μόνο να μην καλύπτουν τις κοιλίτσες τους, αλλά να τις προβάλλουν κιόλας, με κάθε τρόπο.
Την ώρα μάλιστα που μιλούσε στον φακό, η τραγουδίστρια συγκινήθηκε και «χρέωσε» αμέσως τις ορμόνες της, λε΄γοντας ταυτόχρονα πως ο μικρούλης αυτός της έφερε γούρι καθώς την ερχόμενη εβδομάδα δίνουν στην κυκλοφορία το νέο σίνγκλ με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Frank Sinatra. «Have yourself a merry little Christmas» λοιπόν και... με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 21.11.2023 - 13:28