Brad Pitt: Μετά τη Zahara φαίνεται ότι ακόμη ένα παιδί του τον έχει ξεγράψει - Η επιθετική ανάρτηση του Pax σοκάρει

21.11.2023
Brad Pitt: Μετά τη Zahara φαίνεται ότι ακόμη ένα παιδί του τον έχει ξεγράψει - Η επιθετική ανάρτηση του Pax σοκάρει
Ένα story που είχε αφιερώσει ο Pax Jolie (το Pitt φαίνεται ότι και αυτός το έχει απαρνηθεί, οπότε δεν το χρησιμοποιούμε ούτε εμείς) στον πατέρα του φανερώνει σε όλο του το μέγεθος το τεράστιο χάσμα που υπάρχει ακόμη στις μεταξύ τους σχέσεις.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, το βίντεο με τη Zahara να απαρνιέται (στην ουσία) τον πατέρα της έκανε τον γύρο του διαδυκτίου. Σε εκδήλωση για την ένταξή της σε αδελφότητα του κολλεγίου στο οποιό φοιτά, το δεύτερο σε σειρά υιοθεσίας αλλα΄ το τρίτο ηλικιακά παιδί της Angelina Jolie και του Brad Pitt, συστήθηκε με πάθος ως Zahara Jolie - σκέτο! Πουθενά το επίθετο Pitt, ούτε, φυσικά και η παραμικρή αναφορά στο όνομα του Brad, ο οποίος μπορεί να κέρδισε τα δικαιώματά του απέναντι στα παιδιά του στη δίκη απέναντι στην πρώην σύζυγό του, όμως, πρακτικά, φαίνεται ότι από τα ίδια παραμένει το ίδιο μακριά.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια άλλη είδηση, που έφερε στο φως η DailyMail και αφορά σε ένα story που είχε αναρτήσει το 2020, ο 16χρονος τότε Pax στον προσωπικό και ιδιωτικό του λογαριασμό στο Instagram, για τη γιορτή του πατέρα. Ένα story αφιερωμένο στον διάσημο πατέρα του, που, ούτε αγάπη, ούτε σεβασμό, ούτε καν συμπάθεια απέπνεε. Το τελείως αντίθετο μάλιστα.

Μια φωτογραφία του Pitt από τη στιγμή που λίγους μήνες νωρίτερα (από την ανάρτηση) παραλάμβανε το Oscar Β' Ανδρικού ρόλου για την ταινία Once Upon A Time in Hollywood μοιράστηκε ο Pax αλλά τα λόγια με τα οποία τη συνόδευσε προκαλούν σοκ.

«Ευτυχισμένη Γιορτή του πατέρα σε αυτόν τον πρώτης τάξεως μ@λ@κ@. Ξανά και ξανά αποδεικνύεις ότι είναι ένας απαίσιος και ποταπός άνθρωπος. Δεν έχεις την παραμικρή ευαισθησία ή ενσυναίσθηση απέναντι στα 4 μικρότερα παιδιά που τρέμουν από φόβο όταν είσαι μπροστά. Δεν θα αντιληφθείς ποτέ το κακό που έκανες στην οικογένειά μου γιατί είσαι ανίκανος να το κα΄νεις. Έκανες τη ζωή όσων ήταν κοντά σου μια διαρκή κόλαση. Μπορείς να λες στον εαυτό σου και σε όλους τους άλλους ότι θέλεις, όμως η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Έτσι, Χρόνια πολλά αναθεματισμένο ανθρώπινο ον».

pax-jolie-pitt.jpg

Λόγια, που, πραγματικά εντυπωσιάζουν (με την κακή έννοια) προκαλώντας ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική σχέση του σταρ με τα παιδιά του. Ο Pax είναι σήμερα 19 ετών και τα 5 αδέλφια του είναι ο 22 ετών Maddox, η σχεδόν 19χρονη Zahara, η 17χρονη Shiloh και τα 15χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Οι τελευταίες εξελίξεις πάντως, σίγουρα αμφισβητούν δημοσιεύματα που θέλουν μόνο τον Maddox να μην έχει διάθεση να τα βρει με τον πατέρα του. Φαίνεται πως ο Brad δεν ε΄χει θέση στο σπιτικό των παιδιών του και ίσως σύντομα ακούσουμε κι άλλα νέα, που αφορούν στα μικρότερα (και βιολογικά, για την ιστορία) παιδιά του.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.11.2023 - 18:36