Brad Pitt: Οι σχέσεις του με τα παιδιά του έχουν φτιάξει - Ένα μόνο αρνείται με κάθε τρόπο την όποια προσπάθεια

Brad Pitt: Οι σχέσεις του με τα παιδιά του έχουν φτιάξει - Ένα μόνο αρνείται με κάθε τρόπο την όποια προσπάθεια
Μετά από ένα επεισοδιακό επταετές διαζύγιο και τη μάχη για την επιμέλεια με την Angelina Jolie, ο Brad Pitt φέρεται να έχει καταφέρει να αποκαταστήσει τις διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ του ίδιου και των πέντε από τα παιδιά του. Ωστόσο το ένα εξακολουθεί να είναι απρόθυμο να τα ξαναβρεί μαζί του.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε πρόσφατα με το InTouch Weekly, ο εμβληματικός σταρ του κινηματογράφου έχει επενδύσει πολύ χρόνο και προσπάθεια στην προσωπική του ανάπτυξη μετά τον χωρισμό του από την Jolie. «Έχει επικεντρωθεί σε αυτό που θέλει και ζει μια εντελώς νέα ζωή», είπε η πηγή, προσθέτοντας, «Επιτέλους βάζει πρώτα την ευημερία του και την οικογένειά του».

Ο Brad Pitt μιλά ανοιχτά για το πρόβλημά του με το αλκοόλ και πώς το έκοψε

Όσο για τα παιδιά του, ο Pitt περνά τον περισσότερο χρόνο με τις κόρες του Shiloh και Vivienne, καθώς και με τον δίδυμο αδερφό της τελευταίας, Knox. Οι τρεις έφηβοι διατηρούν τακτική επαφή με τον μπαμπά τους, με την πηγή να αποκαλύπτει: «Έχει καλές σχέσεις μαζί τους». Πρόσθεσε μάλιστα, «Έχασε πολύ πολύτιμο χρόνο μακριά τους κατά τη διάρκεια της μάχης για την επιμέλεια και είναι αποφασισμένος να μη χάσει άλλο».

Ενώ ο ηθοποιός του Fight Club φέρεται να μιλάει επίσης με τον Pax και τη Zahara, ο μεγαλύτερος γιος του, Maddox δεν ενδιαφέρεται να ξαναφτιάξει τη σχέση τους. Ο 22χρονος προφανώς συμμετείχε άμεσα στον καυγά στο ιδιωτικό τζετ το 2016, που έληξε τον γάμο του Brad Pitt και της Angelina Jolie και ο αντίκτυπος της φερόμενης βίαιης σύγκρουσης λέγεται ότι είναι ο λόγος που ο Maddox δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει τη σχέση με τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει η πηγή για τον Pitt «Αναγνώρισε ότι το ποτό ήταν το πρόβλημα του και λυπάται πραγματικά για το ρόλο του στον χωρισμό. Αγαπά πολύ τον Maddox, και παρόλο που είναι ακόμα αποξενωμένοι, ο Brad θα έχει πάντα ελπίδα για συμφιλίωση».

Angelina Jolie: Ποιο από τα 6 παιδιά της χαρακτήρισε ως «ξεχωριστό» και γιατί

Ενώ πάντα ελπίζουμε να βλέπουμε οικογένειες να εργάζονται μέσα από τραύματα για να επιτύχουν έναν πιο υγιή δεσμό, καταλαβαίνουμε πλήρως γιατί ο Maddox μπορεί να αρνείται να επιτρέψει, προς το παρόν τουλάχιστον, στον Pitt να γίνει πάλι μέρος της ζωής του. Η διατήρηση των προσωπικών ορίων είναι απίστευτα σημαντική, ειδικά όταν η εμπιστοσύνη έχει παραβιαστεί στο παρελθόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2023 - 16:49