Αχιλλέας Μπέος: Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της κόρης του - «Τον φοβάμαι. Έχω βιώσει βία. Είναι ομοφοβικός»

16.10.2023
Αχιλλέας Μπέος: Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της κόρης του - «Τον φοβάμαι. Έχω βιώσει βία. Είναι ομοφοβικός»
Photos: NDP Photo Agency
Μία εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Eve Beos, κόρη του Δημάρχου Βόλου και τα όσα είπε για τον πατέρα της και τη σχέση τους, σοκάρουν.

Λίγες μέρες μετά την, θριαμβευτική μάλιστα, επανεκλογή του στη Δημαρχία του Βόλου, και τον σάλο που προκάλεσαν τα ομοφοβικά του σχόλια εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο λόγω μιας συνέντευξης που έδωσε η δεύτερη από τις τεσσερις κόρες του.

Η 39χρονη Eve Beos, η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, και ασχολείται με τη μόδα, μίλησε στην Τζέφ Μοντάνα μέσω TikTok και δε «μάσησε» τα λόγια της.

Σε αντίθεση με τις αδερφές της που στήριξαν τον πατέρα τους υποστηρίζοντας, μεταξυ΄ άλλων, πως δεν είναι καθόλου ομοφοβικός, η Eve όχι μόνο υποστήριξε το αντίθετο, αλλά μίλησε για βία και τα τραύματα ενώ παραδέχτηκε πως ο ίδιος την τρομάζε!

«Τον αγαπώ αλλά δεν μπορώ να ζήσω μαζί του», είπε, ανάμεσα στα άλλα η Eve Beos, η οποία τόνισε πως «Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν, είναι πολύ προσωπικά».

{https://www.instagram.com/p/CqWIabSJgXL/}

«Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Αυτός είναι, σας το δείχνει άλλωστε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Υπήρχαν φορές που πίστευα κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να δημιουργήσω μια ιστορία για να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που βίωνα, αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και τα καλά ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί».

«Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι, με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι και είναι ομοφοβικός, αυτή είναι αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός», συνέχισε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου και πρόσθεσε: «Όταν έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, λυπάμαι την οικογένειά του που είναι τώρα δίπλα του, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω, να είναι καλά» κατέληξε!

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2023 - 18:23