Justin Timberlake: Γιατί ανησυχεί για τα επερχόμενα απομνημονεύματα της πρώην του, Britney Spears;

Justin Timberlake: Γιατί ανησυχεί για τα επερχόμενα απομνημονεύματα της πρώην του, Britney Spears;
Στις 24 Οκτωβρίου κυκλοφορούν τα απομνημονεύματα της Britney Spears και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους πρώην της τραγουδίστριας, ο Justin Timberlake, «ανησυχεί» για τις τυχόν αναφορές στο όνομα του.

«Είναι πολύ περίεργος για το τι θα αποκαλύψει από τη σχέση τους», εξηγεί μια πηγή. «Τον βασανίζει.

Ωστόσο, σε αντίθεση με μια πρόσφατη αναφορά του Us Weekly ότι το βιβλίο της Spears, που θα έχει τον τίτλο «The Woman in Me», στοχεύει «σκληρά» τον Timberlake, ένας από τους υπεύθυνους της έκδοσης επιμένει ότι δεν θα αποτελέσει «εξευτελισμό» κανενός.

«Αυτή είναι η Britney που έχει επιτέλους την ευκαιρία να πει την ενδυναμωτική της ιστορία», ανέφερε η πηγή στο Page Six, «και δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό».

Το πρώην ζευγάρι είχε έναν πολυσυζητημένο χωρισμό το 2002 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Εκείνη την εποχή, ο Timberlake, μοιράστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Barbara Walters, ότι είχε κάνει μια συμφωνία με την Spears, για να μην «αποκαλύψουν συγκεκριμένους λόγους» σχετικά με το γιατί πήραν χωριστούς δρόμους.

Αλλά όταν πιέστηκε από τη δημοσιογράφο για τις φήμες των ταμπλόιντ ότι η Spears τον είχε απατήσει, ο Timberlake δεν προσπάθησε να την υπερασπιστεί. «Ειλικρινά, δεν είμαστε τέλειοι», απάντησε με νόημα. «Δεν κρίνω κανέναν».

{https://www.youtube.com/watch?v=zIjgCn6JkXU&ab_channel=SiBeLL}

Η Spears προκάλεσε επίσης συζητήσεις όταν η Diane Sawyer τη ρώτησε για το τι είχε κάνει λάθος στη σχέση, κατά τη διάρκεια συνέντευξης την επόμενη χρονιά.

«Πιστεύω ότι ο καθένας έχει μια πλευρά της ιστορίας του για να κάνει τον άλλο να αισθανθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο… και δεν λέω τεχνικά ότι έχει άδικο, αλλά ούτε τεχνικά λέω ότι έχει δίκιο», είπε για τον πρώην της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν άπιστη.

{https://www.youtube.com/watch?v=FyI6PTuLYgw&ab_channel=BritneyOnline}



Η Spears και ο Timberlake κυκλοφόρησαν επίσης δύο τραγούδια με νόημα εκείνη την εποχή που έδωσαν επίσης τροφή για σχόλια.

Ο Timberlake τραγούδησε, «Δεν έμοιαζε ότι απλά του μίλησες και το ξέρεις» στο τραγούδι του «Cry Me a River», ενώ η Spears απάντησε με το «Everytime», το οποίο περιείχε τους στίχους «Σε παρακαλώ συγχώρεσε με / Η αδυναμία μου σου προκάλεσε πόνο / Και αυτό το τραγούδι είναι η συγγνώμη μου».

Η Spears και ο Timberlake τελικά προχώρησαν τις ζωές τους, αλλά όταν το ντοκιμαντέρ του 2021 των New York Times «Framing Britney Spears» επανεμφάνισε τη συνέντευξή του τραγουδιστή στην Walters στην εκπομπή «20/20», αντιμετώπισε νέα αντίδραση και αναγκάστηκε να ζητήσει μια καθυστερημένη συγγνώμη στην πρώην αγαπημένη του.

«Λυπάμαι βαθιά για τις στιγμές στη ζωή μου όπου οι πράξεις μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, όπου μίλησα με ακατάλληλο τρόπο ή δεν μίλησα για αυτό που ήταν σωστό», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, αναγνωρίζοντας ότι «απογοήτευσε» την τραγουδίστρια παρά τον «σεβασμό» του προς αυτήν.

«Ξέρω ότι αυτή η συγγνώμη είναι ένα πρώτο βήμα και δεν αφορίζει το παρελθόν», συνέχισε. «Θέλω να αναλάβω την ευθύνη για τα δικά μου λάθη σε όλο αυτό. … Μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα και θα τα καταφέρω καλύτερα».

Ωστόσο, η Spears δεν αποδέχτηκε το mea culpa του Timberlake, καθώς τον εγκάλεσε το 2022 σε μια ανάρτηση στο Instagram - η οποία είχε διαγραφεί έκτοτε - επειδή «χρησιμοποίησε το όνομά της όταν κυκλοφόρησε το “Cry Me a River”».

Φανταζόμαστε ότι λίγοι πιστεύουν ότι το βιβλίο της Spears δεν θα αναφέρει κουβέντα για τον Timberlake.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.10.2023 - 10:26