Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Βόλο: Η φωτογραφία με τον Αχιλλέα Μπέο, οι αντιδράσεις και η απάντηση

18.12.2023
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Βόλο: Η φωτογραφία με τον Αχιλλέα Μπέο, οι αντιδράσεις και η απάντηση
Στο στόμα το κόσμου μπήκε ακόμη μία φορά η Άκληστις Πρωτοψάλτη και αυτή τη φορά επέλεξε να απαντήσει δημόσια.

Μετά την ένταση που προκλήθηκε όταν επέλεξε να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το εμβληματικό τραγούδι του Σταμάτη Σπανουδάκη που έχει συνδεθεί τόσο πολύ με τη φωνή της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «συζητιέται» εκ νέου.

Αφορμή η πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο δημοτικό θέατρο του Βόλου και συγκεκριμένα μία φωτογραφία της πλάι στον αμφιλεγόμενο δήμαρχο της πόλης.

Πρόκειται για μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Αχιλλέας Μπέος στο προφίλ του στα social media σε ένα κολάζ μαζί με άλλες, προκειμένου να ευχαριστήσει για την τιμή και τη χαρά που τους έδωσε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

{https://www.instagram.com/p/C02ckxdM6W0/}

Μέγας σάλος προκλήθηκε από αυτή την εικόνα και η Άλκηστις επέλεξε να απαντήσει δημόσια, αντίθετα με ό,τι έχει κάνει ως τώρα για το άλλο θέμα της επικαιρότητας με το «πείραγμα» των στίχων, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τη λογική πίσω από τις πράξεις της.

«Ο Βόλος είναι μια πόλη που αγαπώ και επισκέπτομαι ανελλιπώς 45 χρόνια. Είναι μία από τις πιό σημαντικές πόλεις της χώρας μας», ξεκινά την μακροσκελή της ανάρτηση η ερμηνεύτρια εξηγώντας πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του Βόλου και αυτή την έφερε πιό κοντά του αυτές τις γιορτινές μέρες επ ευκαιρία των εκδηλώσεων του ανακαινισμένου Θεάτρου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», του σπουδαίου φίλου -συνθέτη που δόξασε την Ελλάδα διεθνώς μέσα από τη μουσική του και το οποίο διευθύνει ο άξιος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.

«Η συμμετοχή μου στις εκδηλώσεις με προβλημάτισε πάρα πολύ λόγω των τελευταίων γνωστών δηλώσεων του Δημάρχου. Έστειλα επιστολή ακύρωσης της συναυλίας. Ομως σε δεύτερη σκέψη και αφού ήρθα σε επαφη μαζί του αποφάσισα να την πραγματοποιήσω γιατί δεν έφταιγε σε τίποτα ο κόσμος μιας ταλαιπωρημένης πόλης. Σαφώς δηλώνω όπως δήλωσα και στον ίδιο ότι διαφωνώ με τις απόψεις του και με τον τρόπο που τις εκφράζει . Έτσι έγινε η συναυλία, γιατί αυτό που με συνδέει με το κόσμο είναι το τραγούδι που υπηρετώ πιστά και αδιαπραγμάτευτα», συνεχίζει και δίνει κι ένα Υστερόγραφο.

«ΥΓ. Ακόμα και αυτούς που διαφωνούν με την απόφαση μου να πραγματοποιήσω τη συναυλία τους κατανοώ και τους σέβομαι. Η ζωή κυλάει με δύσκολες αποφάσεις .Στο μοναχικό μου δρόμο έχω επιλέξει να τις παίρνω μόνη μου και να αναλαμβάνω την ευθύνη. Σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη».

Ιδού και η ανάρτηση (στην οποία, παρεμπιπτόντως, τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα) ως έχει:

{https://www.instagram.com/p/C0_k_w7tycK/}

{https://www.instagram.com/p/C0_k_w7tycK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.12.2023 - 14:21