Maddox Jolie Pitt: Ο γιος των Brangelina μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον πατέρα του

12.09.2019
Maddox Jolie Pitt: Ο γιος των Brangelina μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον πατέρα του
Στα 18 του, ο μεγαλύτερος από τα έξι παιδιά του διάσημου πρώην ζεύγους σπουδάζει σε πανεπιστήμιο στη Νότια Κορέα.

Φαίνεται ότι η σχέση πατέρα και γιου δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα. Το 2016, ένας τσακωμός που είχαν οι δυο τους μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Angelina, η οποία ακριβώς εκεί τράβηξε τη γραμμή και ζήτησε διαζύγιο.

Σύμφωνα με τον Τύπο της εποχής, ο Brad Pitt, μεθυσμένος, όπως λέγεται, διαφώνησε με τον Maddox έντονα και ίσως τον χτύπησε κιόλας,με αποτέλεσμα να σημάνει η "ώρα μηδέν" για τη "χρυσή οικογένεια" των Brangelina.

Από εκείνη τη στιγμή, έχουν ειπωθεί πολλά, αλλά καθώς φαίνεται, οι σχέσεις μεταξύ πατέρα και γιου δεν έχουν βελτιωθεί στο παραμικρό.

Ο Pitt έχει παραδεχτεί το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό, τον οποίο έχει αφήσει οριστικά πίσω του, όμως, η αλήθεια είναι πως αυτά τα τρία σχεδόν χρόνια, φωτογραφία με κάποιο από τα παιδιά του δεν έχουμε δει. Αντίθετα, και τα έξι παιδιά (μαζί ή χωριστά) κυκλοφορούν πάντα μαζί με τη μαμά Angie σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Και πάντα με τεράστια χαμόγελα.

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο Maddox απάντησε πρώτη φορά μετά το περιστατικό αυτό σε ερωτήσεις σχετικά με τον πατέρα του.

Ένα βίντεο το οποίο έχει στα χέρια του το περιοδικό In Touch Weekly, λέγεται ότι έχει καταγράψει τον 18χρονο φοιτητή βιοχημείας στο Yonsei University της Νότιας Κορέας, πια, να δέχεται ερώτηση παπαράτσι σχετικά με το αν ο Brad Pitt σχεδιάζει να τον επισκεφτεί.

Ο Maddox, λοιπόν, φέρεται να έχει απαντήσει ώς εξής: "Δεν ξέρω κάτι γι 'αυτό [ή] Δεν ξέρω τι συμβαίνει", ενώ σε δεύτερη απάντηση σχετικά με το αν η σχέση με τον πατέρα του έχει λήξει οριστικά, είπε χαρακτηριστικά: "Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".

Ο καιρός θα δείξει, λοιπόν. Όμως τα πράγματα δεν διαφαίνονται θετικά για τον Brad.