Η Angelina Jolie συνοδεύει τον Maddox στο πανεπιστήμιο και μας συγκινεί [video] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:21
22/8/2019

Η Angelina Jolie συνοδεύει τον Maddox στο πανεπιστήμιο και μας συγκινεί [video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(photo: @xx_efu)
<p>(photo: <a href= https://www.instagram.com/xx_efu/ >@xx_efu</a>)</p>

Τελικά είναι κι εκείνη όπως όλες οι υπόλοιπες μανούλες του κόσμου.

Ο μεγαλύτερος γιος της Angelina Jolie, ο Maddox μόλις ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του καθώς αρχίζει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο. 18 ετών πια, το αγόρι με καταγωγή από την Καμπότζη που υιοθέτησε η διάσημη ηθοποιός το 2002, αποφάσισε να σπουδάσει βιοχημεία στο πανεπιστήμιο Yonsei που βρίσκεται στη Νότια Κορέα.

Η υπερήφανη μαμά τον συνόδευσε φυσικά σε αυτή την ξεχωριστή "πρώτη μέρα στο σχολείο" και παρότι δεν θέλησε η ίδια να δώσει έκταση, εικόνες από τις στιγμές εκείνες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο πουπ μοιράστηκε -μάλλον- κάποιος συμφοιτητής -πια- του Maddox βλέπουμε μητέρα και γιο να συνομιλούν με τους ανθρώπους του πανεπιστημίου, ενώ η Angie δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Φυσικά, ο Brad Pitt, πατέρας του νεαρού δεν παραβρέθηκε -όχι ότι περιμέναμε κάτι τέτοιο δηλαδή- με τις φήμες να θέλουν τους δύο άντρες να μην έχουν μιλήσει εδώ και μήνες.

Έστω..

Ιδού το βίντεο και εμείς να ευχηθούμε "Καλή αρχή".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ