Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Η συγκινητική ανάρτηση μετά την κηδεία του πατέρα της

12.09.2019
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Η συγκινητική ανάρτηση μετά την κηδεία του πατέρα της
Η μοναχοκόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ευχαριστεί τον κόσμο που πενθεί μαζί της και περιγράφει ποιος ήταν ο πατέρας της με λόγια που αγγίζουν ψυχές.

Η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα τελέστηκε χθες, Τετάρτη (11/9/2019) σε κλίμα βαθιάς βουβής οδύνης.

Τραγικές φιγούρες ανάμεσα σε αμέτρητους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη, η σύζυγός του Ελένη και η κόρη του Μάρια Κλάρα, τις οποίος χρόνια τώρα, ο ίδιος κρατούσε ευλαβικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 24χρονη Μαρία Κλάρα θέλοντας να τιμήσει τον πατέρα της, άλλαξε χθες την εικόνα του προφίλ της στο Facebook επιλέγοντας ένα ασπρόμαυρο σκίτσο του [φωτό κάτω] ενώ σήμερα, θέλησε με δυο λόγια από καρδιάς να απευθυνθεί στους θαυμαστές του Λαυρέντη και στον κόσμο όλο.

Ιδού λοιπόν τα λόγια που μοιράστηκε σήμερα η Μαρία Κλάρα μέσω Facebook. Λόγια που διαβάζονται με δάκρυα στα μάτια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατερα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιείς σχέση που υπάρχει αγαπη. Πίσω απ τα τραγουδια, ενα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα ποναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Ποναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικος, μεταδοτικός, απλος, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλα μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε...
Ένα τελευταίο δώρο για σας....
Μαρία Κλάρα Μαχαιριτσα