Jada Pinkett Smith: Η πρώην σύζυγος του Will Smith μίλησε για τη σχέση τους και για τις φήμες ότι κάποιος από τους δύο είναι gay

Jada Pinkett Smith: Η πρώην σύζυγος του Will Smith μίλησε για τη σχέση τους και για τις φήμες ότι κάποιος από τους δύο είναι gay

Η Jada Pinkett Smith μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τη σημερινή σχέση της με τον Will Smith στην εκπομπή της Hoda Kotb στο NBC News.

Η 52χρονη ηθοποιός μίλησε με αφορμή την προώθηση των απομνημονευμάτων της με τίτλο «Worthy», που κυκλοφορούν στις 17 Οκτωβρίου.

Στη συνέντευξη, η Pinkett Smith αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της, Will Smith είναι χωρισμένοι τα τελευταία επτά χρόνια - ακόμα και όταν ο ηθοποιός φώναξε στον Chris Rock να κρατήσει έξω από το στόμα του «το όνομα της συζύγου του» στην τελετή των Όσκαρ του 2022. «Πρώτα από όλα, είμαι πραγματικά σοκαρισμένη, γιατί προσέξτε, δεν έχουμε αποκαλέσει ο ένας τον άλλο “σύζυγο” για πολύ καιρό», είπε στην Kotb.

{https://www.instagram.com/p/CyTlZ1KOQit/}

Η Pinkett Smith πρόσθεσε ότι ήταν πολύ μπερδεμένη εκείνη τη στιγμή, λέγοντας: «Ανησυχώ πραγματικά για τον Will γιατί δεν ξέρω τι συμβαίνει». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει 2 παιδιά, τον Jaden και τη Willow ενώ ο Will έχει και τον Trey με την πρώην σύζυγό του, Sheree Zampino.

4 σταρ του Χόλιγουντ που ξεκίνησαν ως τραγουδιστές και με πολύ επιτυχημένες καριέρες

Παρά το γεγονός ότι ζουν χωριστά για καιρό, η Pinkett Smith ισχυρίζεται ότι αυτή και ο ηθοποιός δεν θα χωρίσουν σύντομα.

{https://www.youtube.com/watch?v=4O8qJNQurQ0&ab_channel=TODAY}

Αλλά η πλήρης συνομιλία της ηθοποιού με την Kotb αποκάλυψε ακόμα περισσότερες «βόμβες».

Ο γάμος του ζευγαριού έχει γίνει αντικείμενο πολλών φημών, συμπεριλαμβανομένου του αν το ζευγάρι είναι σε ανοιχτό γάμο, είναι swingers ή ένας από αυτούς είναι gay.

Αλλά όταν η Kotb τη ρώτησε αν κάτι από αυτά ήταν αλήθεια, εκείνη το αρνήθηκε.

«Θα έλεγα ότι τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια», απάντησε η Pinkett Smith. «Σίγουρα μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν παρεξηγήσεις, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια».

Ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι δεν θα χωρίσει νομικά είναι απλός: Δεν το θέλουν. «Δεν το θέλουμε γιατί αγαπάμε την οικογένειά μας και αγαπάμε ο ένας τον άλλον», ισχυρίστηκε η Pinkett Smith.

«Ξέρετε, είναι περισσότερο από μια συνεργασία ζωής. Τώρα σε 10 χρόνια από τώρα; Ποιος ξέρει», γέλασε, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στη «βαθιά θεραπεία» αντί να ενημερώνει ο ένας τον άλλον για το εάν έχει άλλες σχέσεις.

Όσον αφορά στο επεισόδιο των Όσκαρ του 2022 όπου όλος ο κόσμος είδε τον Smith να χαστουκίζει τον Chris Rock στο πρόσωπο, η Pinkett Smith ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να δει τον ηθοποιό να έρχεται σε επαφή με τον Rock από το σημείο που καθόταν. Ωστόσο κατάλαβε ότι τον είχε χτυπήσει πραγματικά όταν στο διαφημιστικό διάλειμμα της τελετής, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Smith, τους ενημέρωσε ότι ο κωμικός δεν ήθελε να κινηθεί νομικά εναντίον του σταρ.

{https://www.youtube.com/watch?v=LX2dDI1KkQ8&t=4s&ab_channel=TODAY}

Ισχυρίστηκε ότι ούτε αυτή ούτε ο Smith έχουν μιλήσει με τον Rock μετά το χαστούκι.

Η Pinkett Smith αποκάλυψε επίσης στην Kotb ότι ο Smith ήταν αυτός που ζήτησε να έρθει ως καλεσμένος στη σειρά της «Red Table Talk» τον Ιούλιο του 2020, για να μιλήσει για τη σχέση της με τον ράπερ August Alsina.

Πάνω από 12 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το επεισόδιο και πολλοί fans του Smith την κατηγόρησαν ότι τον ταπείνωσε φέρνοντάς τον ως καλεσμένο.

Will Smith: Απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις για τον «ανοιχτό» γάμο του με την Jada

Ωστόσο, η ηθοποιός είπε στην Hotb ότι ο Smith γνώριζε «απολύτως» για τη σχέση της με την Alsina πριν από τον θόρυβο που έγινε στα μέσα ενημέρωσης και την εκπομπή.

Η Pinkett Smith μίλησε επίσης για τη βαθιά κατάθλιψη που βίωσε το 2011 στα 40α γενέθλιά της όπου έκανε και σκέψεις αυτοκτονίας. Αποκάλυψε ότι έκανε ένα σχέδιο να οργανώσει ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα υψηλής ταχύτητας κατά μήκος της γραφικής και ορεινής διαδρομής Mulholland Drive του LA.

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής για κάτι», είπε η Pinkett Smith στην Kotb. «Ήθελα να ονομάσω το βιβλίο, στην αρχή, “Αντιπαθητική”. Νιώθω ότι αυτό είναι το ταξίδι όπου όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να νιώθουμε πιο αξιαγάπητοι».

Πριν από τη συνέντευξη της Παρασκευής στο NBC News, η Pinkett Smith μίλησε στο Rolling Loud και αποκάλυψε ότι αυτή και ο επί χρόνια στενός της φίλος Tupac Shakur δεν πήγαν ποτέ τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

{https://www.youtube.com/watch?v=mjL5wrGhqoU&ab_channel=HipHollywood}

Αλλά η Pinkett Smith παραδέχτηκε ότι αυτή και ο Shakur, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1996, φιλήθηκαν μια φορά. «Θυμάμαι ότι ήμουν στο σπίτι μου στην Price Avenue στην πίσω βεράντα. Και ήμασταν μαζί και είπαμε ότι θα έπρεπε να το δοκιμάσουμε. Και του είπα “Προχώρα, απλά φίλησε με”. Και έτσι με φίλησε και τραβηχτήκαμε και οι δύο πίσω με μια ελαφριά αηδία».

Σε πολύ αποκαλυπτική διάθεση η δημοφιλής ηθοποιός.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2023 - 00:47