Will Smith: Απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις για τον «ανοιχτό» γάμο του με την Jada

09.11.2021
Will Smith: Απάντησε σε όλες τις καυτές ερωτήσεις για τον «ανοιχτό» γάμο του με την Jada
O διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συντομα τα απομνημονεύματά του και πλέον απαντάει σε κάθε ερώτηση σχετικά με τον γάμο του με την Jada Pinkett Smith.

Ο γάμος των Smith ήταν ένα ερωτηματικό τα τελευταία χρόνια, από τότε που η Jada αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Red Table Talk, ότι είχε σχέση με τον τραγουδιστή August Alsina ενώ ήταν παντρεμένη με τον Will.

Όταν ο Will Smith σκέφτηκε να σκοτώσει τον πατέρα του για να εκδικηθεί" τη μητέρα του

Η συνέντευξη στην Oprah

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Oprah Winfrey για τη νέα εκπομπή της στο Apple TV+, The Oprah Conversation, ο Will μίλησε ανοιχτά και είπε στην Oprah όλα όσα αδημονούσαν να μάθουν οι θαυμαστές του. «Συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν μια ψευδαίσθηση φαντασίας ότι μπορούσαμε να κάνουμε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο. Συμφωνήσαμε ότι έπρεπε να κάνει τον εαυτό της ευτυχισμένο και εγώ έπρεπε να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο. Μετά θα παρουσιαζόμασταν πίσω στη σχέση ήδη ευτυχισμένοι – αντί να απαιτήσουμε από το άλλο άτομο να γεμίσει το άδειο φλιτζάνι μας… Απλώς αποφασίσαμε ότι “Πρέπει να βρεις πώς να είσαι ευτυχισμένος”».

Στη συνέχεια, η Oprah έκανε την ερώτηση-βόμβα: θα μπορούσαν να έχουν άλλους σεξουαλικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια του γάμου τους; Ο Will απάντησε: «Μιλάμε για τα πάντα. Νομίζω ότι η δυσκολία που έχουν οι άνθρωποι και η δυσκολία να το συζητήσουν είναι ότι οι άνθρωποι σκέφτονται μόνο με όρους σεξ».

Η Jada Pinkett Smith ξύρισε το κεφάλι της και εξηγεί γιατί πήρε αυτή την απόφαση

Το ταξίδι τους στη ζωή

Συνέχισε λέγοντας, «Ο κόσμος προσπαθεί να βγάλει κάτι από αυτό: “Ο Will και η Jada — τι κάνουν με άλλους ανθρώπους;”… Ο Will και η Jada δεν κάνουν πραγματικά τίποτα. Ο Will και η Jada βρίσκονται σε ένα πνευματικό ταξίδι για να καθαρίσουν τα δηλητηριώδη, μη αγαπημένα μέρη της καρδιάς μας. Και το κάνουμε μαζί σε αυτή τη ζωή ότι κι αν γίνει».

Ο Will παρέθεσε και τις απόψεις τους για τη μονογαμία, «Oprah, ας μιλήσουμε για αυτό. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να με κάνει ευτυχισμένο, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξω για κάποια που θα με κάνει ευτυχισμένο. Κανένας άντρας δεν μπορεί να κάνει τη Jada ευτυχισμένη, επομένως δεν χρειάζεται να ψάξει για κάποιον για να την κάνει ευτυχισμένη. Το ξέρουμε και οι δύο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα γεμίσει το κενό σου».