Ο Jeff Bezos απειλεί δημόσια τον Leonardo DiCaprio - Το κορίτσι του είναι η αιτία

09.11.2021
Ο Jeff Bezos απειλεί δημόσια τον Leonardo DiCaprio - Το κορίτσι του είναι η αιτία
Οι τρεις τους συναντήθηκαν πρόσφατα, εκείνη έδειξε συνεπαρμένη από τον αμερικανό σταρ και ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να απαντήσει στέλνοντας σαφές μήνυμα!

Το μόλις λίγων δευτερολέπτων βίντεο από τη συνάντηση του Jeff Bezos και της συντρόφου του, Lauren Sanchez με τον Leonardo DiCaprio με εκείνη να κοιτάζει τον Leo σαν ερωτοχτυπημένο μαθητούδι έγινε viral και ο Bezos "δεν τα σηκώνει αυτά".

Οι τρεις του συναντήθηκαν στο LACMA Art+Film Gala που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες την Τρίτη. Η Sanchez φαίνεται να έχει μια σύντομη συνομιλία με τον DiCaprio έχοντας τον Bezos στο πλευρό της. Το ύφος της, όμως, προκάλεσε θύελλα σχολίων και χάρισε στο βίντεο περί τα 20 εκατομμύρια προβολές.

Ιδού:

Μετά τον "χαμούλη" που προκλήθηκε ο ιδρυτής της Amazon και της Blue Origin "αναγκάστηκε" να τοποθετηθεί δημοσίως και το έκανε με ένα προειδοποιητικό τιτίβισμα μέσω του οποίου στέλνει σαφή απειλή στον "αντίζιλό" του.

"Leo, για έλα από εδώ που θέλω κάτι να σου δείξω", γράφει στη λεζάντα ο Bezos ενώ στη φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελώντας αυτάρεσκα μπροστά από πινακίδα που προειδοποιεί για απόκρημνα βράχια που ενέχουν μοιραίο κίνδυνο! Η ανάρτηση έχει, προφανώς, χιουμοριστικό χαρακτήρα, όμως, για καλό και για κακό... Leo λαμβάνεις; Τον νου σου!