Ορθούλα Παπαδάκου: Πενθεί την απώλεια της μητέρας της - «Ξέρω ότι θα έχω άλλον ένα φύλακα άγγελο που με προστατεύει»

16.06.2025
Ορθούλα Παπαδάκου: Πενθεί την απώλεια της μητέρας της - «Ξέρω ότι θα έχω άλλον ένα φύλακα άγγελο που με προστατεύει»
Δύσκολες ώρες για την οικογένειά της

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο μπήκε η Ορθούλα Παπαδάκου καθώς πενθεί την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας. Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε στα social media το δικό της αντίο μαζί με φωτογραφίες της μητέρας της.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη, τον πόνο και την απώλειά μου τώρα. Μαμά.... Μου λείπεις!! Σε ευχαριστώ που είσαι το άτομο που είμαι σήμερα και με καθοδηγείς σε όλη μου τη ζωή. Μου έμαθες ότι χρειάζεται να στέκομαι στο ύψος μου σήμερα! Η παρουσία σου άφησε αντίκτυπο σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν.

Το λαμπερό χαμόγελο, η ομορφιά, η γενναιοδωρία, η καλοσύνη, η αθωότητα και η δύναμη είναι σπάνια να βρεθούν. Σε ευχαριστώ μαμά για όλα αυτά που μου έδωσες και μου έμαθες. Θα σε αγαπώ για πάντα.... Και κρατάω όλες τις αναμνήσεις μας μέσα μου. Ξέρω ότι θα έχω άλλον ένα φύλακα άγγελο που με προστατεύει ψηλά..... μαζί με τους άλλους αγαπημένους μας που χάσαμε πρόσφατα. Σε αγαπώ Papina mou❤️❤️❤️. Καλό παράδεισο🙏🙏» έγραψε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2025 - 11:34