Harry Potter: Ετοιμάζεται reunion με τη συμμετοχή όλων των αστεριών

09.11.2021
Harry Potter: Ετοιμάζεται reunion με τη συμμετοχή όλων των αστεριών
Ακολουθώντας το παράδειγμα των «Friends»!

Υπάρχουν καλά νέα για τους οπαδούς του Harry Potter : το καστ φαίνεται να ετοιμάζεται για ένα ειδικό reunion. Σύμφωνα με τη Sun, «τα μεγάλα κεφάλια του κινηματογράφου (lol) θέλουν να δημιουργήσουν μια Hogwarts εκδοχή του εξαιρετικά επιτυχημένου reunion των Friends, για να γιορτάσουν την επερχόμενη 20η επέτειο της πρώτης ταινίας, «O Harry Potter και η Φιλοσοφική Λίθος».

Ποιός ηθοποιός του "Harry Potter" δεν έχει δει όλες τις ταινίες;

Έχουν προσεγγιστεί όλα τα μεγάλα αστέρια της ταινίας - συμπεριλαμβανομένων των Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint - και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Warner Brothers Studio Tour στο Λονδίνο. Πότε; Μέσα σε αυτόν τον μήνα, οπότε αν συμβεί, θα συμβεί γρήγορα.

«Το προτεινόμενο show καλύπτεται από μυστικότητα καθώς τα αφεντικά του franchise θέλουν πρώτα να συμφωνήσουν με τους ηθοποιούς», λέει μια πηγή στην The Sun. «Θα ήταν καταπληκτικό αν το καταφέρουν και έχουν προσφέρει πολλά χρήματα στο καστ για να επανενωθούν. Πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν προχωρήσει, αλλά οι ταινίες της σειράς τους εκτόξευσαν και τους έκαναν σούπερ σταρ. Όλοι έχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις από τις εποχές που ήταν μαζί στα γυρίσματα. Όλοι ελπίζουν ότι θα συμβεί».

11 + 1 πρωταγωνιστές του Harry Potter στο Game of Thrones -Τους θυμάσαι;

Προφανώς το reunion θα περιλαμβάνει το καστ που θα αναδημιουργήσει μερικές από τις πιο διάσημες σκηνές του Harry Potter, συμπεριλαμβανομένου του Yule Ball και της επιβίβασης στο Hogwarts Express. Και αν έχεις πάει στο tour του στούντιο της Warner Brothers στο Λονδίνο, ξέρεις ότι τα περισσότερα από αυτά τα σκηνικά είναι ήδη κατασκευασμένα και έτοιμα να ξεκινήσουν, πράγμα που σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεται για να δουλέψει όλο αυτό το πράγμα, είναι να πείσουν το καστ να υπογράψει. Ας το ελπίσουμε!