Νικολέττα Ράλλη: ''Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε δύναμη επειδή είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;''

08.11.2021
Νικολέττα Ράλλη: ''Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε δύναμη επειδή είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;''
''Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά''

Η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο", όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και για τις κλίκες που δημιουργούνται στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τις συνθήκες που επικρατούν, αποκαλύπτοντας επίσης μια δική της περιπέτεια την περίοδο που εργαζόταν στον Alpha.

Τζένη Καζάκου: «Δεν θα έπαιζα ποτέ ρόλο που έχει παίξει η γιαγιά μου»

''Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω οτι τη συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες''. είπε η παρουσιάστρια.

Διέρρηξαν το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη στο J2US

Η ίδια στη συνέχεια συμπλήρωσε: ''Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλλους λόγους και μακάρι να μπορούσα να βγω να πω το γιατί με είχαν παγιδεύσει και δεν μπόρεσα να βρω πουθενά δουλειά. Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά. Είναι μορφή κακοποίησης, είναι μορφή κλίκας. Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου, αλλά επειδή ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι δημόσιες σχέσεις''.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή: