Priyanka Chopra: Οι μεγάλες δυσκολίες που την έκαναν να εγκαταλείψει την καριέρα της στο Bollywood

Priyanka Chopra: Οι μεγάλες δυσκολίες που την έκαναν να εγκαταλείψει την καριέρα της στο Bollywood
Η Priyanka Chopra, η οποία πριν δοκιμάσει την τύχη της στο Χόλιγουντ έκανε μεγάλη καριέρα στο Bollywood, αποκάλυψε τους λόγους πίσω από τη μετακόμισή της στο Χόλιγουντ παρά την επιτυχία της ως ηθοποιός του Bollywood. Αυτή η τολμηρή απόφαση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της.

Η Priyanka Chopra, η εμβληματική νικήτρια του διαγωνισμού Miss World 2000, σημείωσε τεράστια επιτυχία στην πατρίδα της την Ινδία, χτίζοντας μια καριέρα ως ηθοποιός. Παρά τη δόξα της, πήρε την τολμηρή απόφαση να μετακομίσει στο Χόλιγουντ, μια κίνηση που ανέδειξε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά της.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της στο Bollywood, η Chopra αποκάλυψε: «Με έσπρωχναν σε μια γωνία σε αυτή τη βιομηχανία». Ωστόσο, εκείνη πάλεψε με θέματα κάστινγκ και διαπροσωπικές συγκρούσεις και κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα.

{https://www.instagram.com/p/Cqs-1qJP7bJ/?img_index=1}

«Έβλεπα ανθρώπους που αρνούνταν να μου κάνουν casting», πρόσθεσε η Chopra. Σε εκείνο το σημείο, συνειδητοποίησε ότι ο αγώνας δεν άξιζε πια τον κόπο παρά το γεγονός ότι είχε κάνε επιτυχίες.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από την καριέρα της στην ινδική υποκριτική, άδραξε την ευκαιρία να μπει στην αμερικανική μουσική βιομηχανία, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Interscope Records στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

«Όταν ήρθε αυτή η μουσική πρόταση, αποφάσισα να πάω στην Αμερική» είπε.

Συνεργαζόμενη με καλλιτέχνες όπως τους Pitbull και Will.i.Am, ανακάλυψε ότι το αληθινό της ταλέντο ήταν στην υποκριτική και όχι στη μουσική. Έτσι, άρχισε να επιδιώκει ρόλους στο Χόλιγουντ επειδή, σύμφωνα με τα λεγομένα της, ένιωθε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στο σπίτι της στην πατρίδα της στην Ινδία ούτως ή άλλως.

Priyanka Chopra: Απάντησε στην κριτική για το ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Η επιθυμία να απελευθερωθεί από τους περιορισμούς που την εμπόδιζαν στο Bollywood, την έκανε να αγκαλιάσει το Χόλιγουντ. Το 2015, η Priyanka εξασφάλισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Quantico, μια κομβική στιγμή που καθόρισε την καριέρα της. «Αυτή η μία οντισιόν σε εκείνη τη φάση της ζωής μου με καθόρισε πραγματικά» είπε.

Από τότε, τα πάει πολύ καλά στο Χόλιγουντ, αναλαμβάνοντας ρόλους σε υπερπαραγωγές όπως το Baywatch και το The Matrix Resurrections.

Δεν πήγαν όμως μόνο τα επαγγελματικά της καλά στο Xόλιγουντ αφού η εκθαμβωτική ηθοποιός βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του Nick Jonas. Η Priyanka Chopra θυμήθηκε την εποχή που στέφθηκε Μις Κόσμος το 2000, ενώ ο μελλοντικός σύζυγός της, Nick Jonas, ήταν απλώς ένα επτάχρονο αγόρι.

{https://www.instagram.com/p/CtccT1HJ44D/?img_index=1}

Η μοίρα όμως τους έφερε κοντά με την απόφαση να αφήσει πίσω της τον κόσμο του Bollywood .

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2023 - 00:38