Nicola Peltz: Η νύφη του David Beckham συνεχάρη τον πεθερό της για το ντοκιμαντέρ με έναν πολύ... ιδιαίτερο τρόπο

13.10.2023
Nicola Peltz: Η νύφη του David Beckham συνεχάρη τον πεθερό της για το ντοκιμαντέρ με έναν πολύ... ιδιαίτερο τρόπο
Η Nicola Peltz-Beckham μοιράστηκε με τους followers της μερικές γλυκές κουβέντες για τον πεθερό της, David Beckham. Όμως η επιλογή των φωτογραφιών που ανέβασε μαζί με την αναφορά στον David, μπέρδεψε το διαδίκτυο.

Αρχικός στόχος της Nicola ήταν να συγχαρεί τον πεθερό της για το ντοκιμαντέρ του στο Netflix. Ωστόσο συνήθως, όταν οι διάσημοι μοιράζονται αφιερώματα στο διαδίκτυο, περιλαμβάνουν μια φωτογραφία του ατόμου που θέλουν να τιμήσουν. Αντίθετα, η Nicola μπήκε στα social media της και μοιράστηκε δικές της φωτογραφίες. Σε κάποια από αυτές φαινόταν στο μπάνιο να ποζάρει με αρκετά σέξι τρόπο. Σε άλλες, ήταν διαχυτική με τον σύζυγό της, Brooklyn.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Ο γάμος της χρονιάς παραλίγο να ακυρωθεί πριν γίνει από χάος που προκάλεσαν η νύφη και η μαμά της

Η ανάρτηση της Nicola γέμισε με σχόλια σε χρόνο μηδέν και κάποιοι εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους. «Παράξενη επιλογή ή/και παραγγελία φωτογραφιών για να συγχαρείς τον πεθερό σου, θα έλεγε κανείς», σχολίασε ένας χρήστης. «Παράξενες φωτογραφίες για την πρεμιέρα του πεθερού της», πρόσθεσε ένας άλλος. Κάποιοι μάλιστα επεσήμαναν ότι ήταν περίεργο που συνεχάρη μόνο τον David και άφησε έξω τη Victoria (προφανώς θέλοντας να σπείρουν τη διχόνοια).

{https://www.instagram.com/p/Cx-_SdirVwp/}

Άλλοι επαίνεσαν την απίστευτη εμφάνισή της για τη συγκεκριμένη βραδιά. «Η ομορφιά της είναι εξωπραγματική», είπε ένας fan. «Όμορφη και υπέροχη, είσαι η καλύτερη, Νicola. Μην σε νοιάζουν αυτά τα αρνητικά σχόλια», έγραψε κάποιος άλλος.

Μάλιστα οι Beckhams είχαν μια σπάνια οικογενειακή εμφάνιση, καθώς δεν συνηθίζουμε να τους βλέπουμε όλους μαζί.

Η Nicola Peltz αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν φόρεσε νυφικό της Victoria Beckham

Η Nicola και ο Brooklyn εμφανίστηκαν μαζί με τον David Beckham και την Victoria Beckham για την πρεμιέρα της ντοκιμαντέρ τους στο Netflix. Παρόντα ήταν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας, Romeo, Cruz και Harper.

Άλλο ένα θέμα για το οποίο συζητήθηκε πρόσφατα διαδικτυακά ο David, ήταν ένα βίντεο στα social όπου φίλησε για μια ακόμη φορά την κόρη του, Harper στα χείλη, μια συνήθεια για την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει και είχε πει ότι είναι ένας τρόπος για να της δείξει την αγάπη του.

{https://www.instagram.com/p/BqqKjb8nVaw/}

{https://www.instagram.com/p/Cxx1QbWoSQB}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.10.2023 - 11:00