Η Nicola Peltz αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν φόρεσε νυφικό της Victoria Beckham

23.09.2022
Η Nicola Peltz αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν φόρεσε νυφικό της Victoria Beckham
Η παρεξήγηση έληξε - Όσα μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της η σύζυγος του Brooklyn Beckham, Nicola

Όταν η Nicola Peltz παντρεύτηκε τον Brooklyn Beckham τον Απρίλιο, οι θαυμαστές τους περίμεναν ότι θα φορούσε ένα νυφικό σχεδιασμένο από την πεθερά της, Victoria Beckham. Αφού αποκαλύφθηκε ότι επέλεξε ένα σχέδιο του Valentino, άρχισαν να κυκλοφορούν οι εικασίες ότι η Nicola και η Victoria είχαν εμπλακεί σε καβγά. Τώρα, η 27χρονη ηθοποιός μοιράζεται τον πραγματικό λόγο που δεν παντρεύτηκε φορώντας ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τη Victoria Beckham.

«Λοιπόν, σχεδίαζα να φορέσω το νυφικό της Victoria και ήμουν πραγματικά τόσο ενθουσιασμένη που θα μπορούσα να φορέσω ένα σχέδιο που δημιούργησε η μέλλουσα πεθερά μου», λέει η Nicola στο GRAZIA USA σε μια συνέντευξη για το φθινοπωρινό τεύχος τους.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria

«Σκέφτηκα, «Ω, αυτό θα είναι τόσο διασκεδαστικό. Μια από τις καλύτερες φίλες μου και η μαμά μου», λέει για τη συνεργασία με την φίλη της, Leslie Fremar, και τη μητέρα της, Claudia. «Αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το φόρεμα και μετά πέρασαν μερικές μέρες και δεν άκουσα τίποτα. Η Victoria κάλεσε τη μαμά μου και είπε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Μίλησα στη μαμά μου και τη Leslie και είπα: «Λοιπόν, δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να συμβεί, άρα ποιο είναι το επόμενο βήμα;» Είμαι fan του Valentino και της ραπτικής τους για τόσο καιρό. Ήμουν πραγματικά τυχερή που μπόρεσα να πάω στο ατελιέ για να δοκιμάσω το φόρεμα».

Brooklyn Beckham: Το νέο του τατουάζ είναι αφιερωμένο στη γιαγιά της Nicola Peltz

«Όταν διάβασα πράγματα που λένε, όπως ότι δεν σχεδίαζα ποτέ να φορέσω ένα φόρεμα Victoria Beckham, πληγώθηκαν τα συναισθήματά μου», συνεχίζει η Nicola. «Προσπαθώ να μην το επιτρέψω, αλλά απλά δεν είναι η αλήθεια. Είναι λίγο τρομακτικό όταν λες: «Α, οι άνθρωποι το πιστεύουν αυτό», αλλά δεν είναι αλήθεια».

Όσο για το τι πιστεύει ο Brooklyn για τις φήμες, λέει: «Για να είμαι ειλικρινής, η γυναίκα μου είναι προφανώς η πρώτη μου προτεραιότητα και δεν θέλω να τη δω ποτέ να στεναχωριέται. Όταν οι άνθρωποι λένε γελοία πράγματα, απλώς μιλάμε γι' αυτό και προχωράμε. Έχουμε ο ένας την πλάτη του άλλου 100 τοις εκατό και απλώς προχωράμε μαζί».