Ο Μιχάλης Σαράντης έγινε πατέρας και τα λόγια του για την κόρη του και τη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά, δεν έχουν προηγούμενο

23.09.2022
Ο Μιχάλης Σαράντης έγινε πατέρας και τα λόγια του για την κόρη του και τη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά, δεν έχουν προηγούμενο
Φανερά συγκινημένος ο δημοφιλής ηθοποιός που σήμερα υποδέχτηκε την κόρη του, αφιέρωσε σ' εκείνη και στην αγαπημένη του Μαίρη Μηνά την πρώτη του ανάρτηση ως πατέρας και συγκίνησε τους πάντες.

Ύστερα από 4 χρόνια κοινής (και πάντα χαμηλών τόνων) πορείας, η Μαίρη Μηνά, την οποία γνωρίσαμε ευρύτερα μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία "Αγγελική", και ο Μιχάλης Σαράντης έγιναν γονείς. Σήμερα -όπως και η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι- υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Για το ζευγάρι των ηθοποιών η "υψηλή άφιξη" ήταν ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της χαρούμενης είδησης ο νέος πατέρας έκανε μια ανάρτηση μέσα από την οποία μοιράστηκε μία φωτογραφία της κόρης του αλλά και της αγαπημένης του, καθώς και τα συναισθήματά του για την τεράστια αλλαγή στη ζωή τους.

"Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου,έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή", γράφει η Μιχάλης Σαράντης ενώ τον βλέπουμε να κρατά τρυφερά τη θυγατέρα του στην αγκαλιά του. "Καμάρι μου. Παιδί μου. Κούκλα μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου" συνεχίζει ενώ αμέσως απευθύνεται στη γυναίκα της ζωής του.

"Μαίρη μου. Κερασιά μου ολάνθιστη,σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως", γράφει και προστίθεται κι αυτός στους άντρες που αγαπάμε για τον τρόπο με τον οποίο αγαπούν τις συντρόφους τους.

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές έφτασαν με τεράστια αγάπη από παντού. Μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε μερικές από ονόματα όπως Χάρις Αλεξίου, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου, Ναταλία Γερμανού, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ορφέας Αυγουστίδης, Έλενα Χριστοπούλου, Ελένη Καρακάση, Δανάη Μπάρκα και τόσοι άλλοι...