Ο Brad Pitt λανσάρει δική του σειρά περιποίησης και αποκαλύπτει ότι το χρωστάει στην "πρώην" Gwyneth Paltrow που τον έμαθε να... πλένεται

22.09.2022
Ο Brad Pitt λανσάρει δική του σειρά περιποίησης και αποκαλύπτει ότι το χρωστάει στην "πρώην" Gwyneth Paltrow που τον έμαθε να... πλένεται
Ηθοποιός, παραγωγός ταινιών, οινοπαραγωγός, γλύπτης και τώρα και επιχειρηματίας στον τομέα της όμορφιάς! Ο Brad Pitt δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Στο νέο το εγχείρημα, βέβαια, φαίνεται ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Gwyneth Paltrow, η οποία του έδωσε την απόλυτη έμπνευση, όπως εξηγεί ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ακόμη μίας καλλιτεχνικής του ιδιότηταw, αυτής του γλύπτη, ο Brad Pitt παρουσιάστηκε να λανσάρει μία χωρίς φύλο σειρά περιποίησης με το όνομα Le Domaine και μιλώντας σχετικά στη βρετανική Vogue απέδωσε τα εύσημα στην Gwyneth Paltrow που του ενέπευσε την ιδέα.

"Λατρεύω αυτά που έχει κάνει η Gwyneth"; είπε ο 58χρονος σταρ αναφερόμενος στο Goop ενώ συνέχισε ξεκαθαρίζοντας καιτ η σχέση τους. "Παραμένει ακόμη μια πραγματικά στενή αγαπημένη φίλη και έχει φτιάξει μια αυτοκρατορία", ανέφερε ο Pitt συμπληρώνοντας ότι [η Gwyneth] "το είχε πάντα μέσα της το μικρόβιο της δημιουργίας".

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι (και αρραβωνιασμένοι προς το τέλος) από το 1994 μέχρι το 1997, ενώ το 1995 ένωσαν τις δυνάμεις τους στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία "Seven" το 1995.

Από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Βρετανική Vogue ο Brad Pitt, πάντως, προκύπτει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εκείνος ακολουθεί τις συμβουλές της Gwyneth Paltrow ως προς την περιποίηση του προσώπου καθώς όπως αποκάλυψε, εκείνη ήταν "μάλλον ο πρώτος άνθρωπος που τον έβαλε να πλένει το προσωπό του δύο φορές την ημέρα". (!)

Για τη ιστορία, η φίρμα Domaine έβγαλε στην αγορά τρία προϊόντα για αρχή: Το Serum ($385), το Cream ($320) και το Cleaning Emulsion ($80).