Η Shakira σπάει τη σιωπή για το διαζύγιό της με τον Gerard Piqué

23.09.2022
Η Shakira σπάει τη σιωπή για το διαζύγιό της με τον Gerard Piqué
Τρεις μήνες αφότου η Shakira και ο Gerard Piqué επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για όσα βίωσε

Σε μια νέα συνέντευξη της, η Shakira μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Gerard Pique. Αν και έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, η Shakira εξακολουθεί να δυσκολεύεται να μιλήσει για το νέο κεφάλαιο της οικογένειάς της.

"Έμεινα ήσυχη και απλώς προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα", είπε η Shakira - η οποία έχει αποκτήσει τους γιους Milan, 9 ετών και Sasha, 7, με τον Gerard. "Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο".

Οριστικός χωρισμός για Shakira και Pique: Η επίσημη ανακοίνωση

"Έχω paparazzi να κάνουν κάμπινγκ έξω, μπροστά από το σπίτι μου, 24 ώρες το 24ωρο", πρόσθεσε η Shakira. "Και δεν υπάρχει μέρος όπου μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το δικό μου σπίτι. Δεν μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο πάρκο σαν μια κανονική οικογένεια ή να πάμε για ένα παγωτό ή να κάνουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα χωρίς οι παπαράτσι να μας ακολουθούν. Άρα είναι δύσκολο".

Ωστόσο, η τραγουδίστρια κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να προστατεύσει τα παιδιά της από τον χωρισμό - και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. "Προσπαθώ να τους προστατεύσω, γιατί αυτή είναι η νούμερο ένα αποστολή μου στη ζωή", συνέχισε. "Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή έρχονται αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστα νέα στο Διαδίκτυο και απλώς τους επηρεάζουν".

Η Shakira και ο Gerard Pique υπέγραψαν προσωρινή συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους

Η ίδια πρόσθεσε πως: "Μερικές φορές νιώθω ότι όλα αυτά είναι ένα κακό όνειρο και ότι θα ξυπνήσω κάποια στιγμή. Είναι όμως αληθινό, και αυτό που είναι επίσης αληθινό είναι η απογοήτευση που βλέπω κάτι τόσο ιερό και τόσο ιδιαίτερο όσο νόμιζα ότι ήταν η σχέση που είχα με τον πατέρα των παιδιών μου και βλέπω ότι μετατράπηκε σε κάτι χυδαίο και φτηνό από τα μέσα ενημέρωσης. Και όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς μου ήταν στη ΜΕΘ και έχω αγωνιστεί σε διαφορετικά μέτωπα. Όπως είπα, αυτή είναι ίσως η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου".

Στις αρχές Ιουνίου, η Shakira και ο Gerard -οι οποίοι δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους το 2011- επιβεβαίωσαν από κοινού τον χωρισμό τους. "Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουν οι δρόμοι μας", ανέφεραν σε δήλωσή τους στις 4 Ιουνίου. "Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας."