Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Ο γάμος της χρονιάς παραλίγο να ακυρωθεί πριν γίνει από χάος που προκάλεσαν η νύφη και η μαμά της

24.02.2023
Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Ο γάμος της χρονιάς παραλίγο να ακυρωθεί πριν γίνει από χάος που προκάλεσαν η νύφη και η μαμά της
Μπορεί ένας γάμος διασήμων που έγινε τον Απρίλιο του 2022 να προκαλέσει χαμό 10 μήνες μετά; Ο λόγος για τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις παραλίγο να μη γίνει για λόγους... χαοτικής οργάνωσης και κακούς χειρισμούς της νύφης και της μαμάς της.

Ας ξεκινήσουμε με τις απίστευτες αλληλομηνύσεις που αποκαλύπτουν ακριβώς το χάος των παρασκηνίων, σε σημείο που η όλη τελετή παραλίγο να διαλυθεί την τελευταία στιγμή από τον πατέρα της νύφης, Nelson Peltz.

Η Nicola Peltz αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν φόρεσε νυφικό της Victoria Beckham

Ο Nelson προσέλαβε τις διοργανώτριες γάμων Nicole Braghin και Arianna Grijalba, και τις απέλυσε έξι εβδομάδες πριν από τον γάμο (είχαν εργαστεί μόλις εννέα ημέρες) και αυτές μήνυσαν τον Nelson για αθέτηση της σύμβασης, αποκαλώντας μάλιστα ως «τραμπούκο». Ο δισεκατομμυριούχος μπαμπάς της νύφης είχε υποβάλει μήνυση όπου υποστήριξε ότι οι διοργανώτριες αρνήθηκαν να επιστρέψουν μια προκαταβολή 159.000 δολαρίων για τις υπηρεσίες τους.

Τι είχε γίνει; Κατ ‘ αρχάς οι διοργανώτριες είχαν επιτρέψει στη μητέρα της νύφης, Claudia Peltz, να ξοδεύει αλόγιστα χρήματα για το γάμο, ξεπερνώντας κατά πολύ τον προϋπολογισμό του γάμου (που έφτασε τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια). Από την πλευρά της η μητέρα περίμενε ότι η Braghin και η Grijalba θα τη βοηθούσαν να κρατήσει αυτό το μυστικό από τον σύζυγό της. «Πιστεύεται ότι ο Nelson Peltz πλήρωσε περισσότερα από 100.000 δολάρια συν τα έξοδα ταξιδίου για τα μαλλιά και τις υπηρεσίες μακιγιάζ της Nicola για τον γάμο», υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα της μήνυσης των διοργανωτριών. «Η Claudia ανέφερε σε μια από τις διοργανώτριες ότι ο Νelson δεν θα έπρεπε να μάθει το κόστος των μαλλιών και του μακιγιάζ, αλλιώς θα γινόταν έξαλλος και θα τη σκότωνε».

{https://www.instagram.com/p/CcMQnhjOVAS/}

Υπήρχε όμως και ένα πιο σημαντικό ζήτημα:

Οι συμπέθεροι Victoria και David Beckham πίστευαν ότι η λίστα των καλεσμένων τους ήταν «πλήρως οργανωμένη με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας πλήρως αναθεωρημένα και σχεδόν έτοιμα για τον γάμο». Η νύφη Nicola τα μπέρδεψε όμως «προσθέτοντας και αφαιρώντας ορισμένους καλεσμένους» μέσω texts που έστελνε η ίδια. Και το χειρότερο; Μαμά και κόρη φαινόταν να θέλουν να κρατήσουν την κακή οργάνωση των καλεσμένων κρυφή από το πρώην Spice Girl. «Τόσο η Claudia όσο και η Nicola επέμεναν ότι η Victoria Beckham δεν έπρεπε να γνωρίζει για τυχόν εσωτερικά λάθη σχετικά με τον σχεδιασμό του γάμου του γιου της, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σφαλμάτων στη λίστα καλεσμένων», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα της μήνυσης των διοργανωτριών οι οποίες μάλιστα χαρακτήρισαν τη νύφη ως «απρόσιτη».

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria

Η οικογένεια Peltz βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών και όταν ο μπαμπάς Nelson προσπάθησε να ακυρώσει τον γάμο, ήταν η μαμά Claudia που φέρεται να είπε ότι μια ακύρωση θα «κατέστρεφε την καριέρα της Nicola».