O Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου έγιναν εξώφυλλο στο Time

24.02.2023
O Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου έγιναν εξώφυλλο στο Time
Μπορεί ως Πέτρος στο Μαύρο Ρόδο να ζει τον έρωτα στο πλευρό της Ελισάβετ αλλά στην πραγματική ζωή ο Μιχαήλ Ταμπακάκης απολαμβάνει ένα ακόμη ταξίδι με την αγαπημε΄νη του, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Φέτος είναι η χρονιά του, χωρίς καμία αμφιβολία. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο του Mega και στο Βραχιόλι της Φωτιάς της ΕΡΤ και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές τόσο ως Πέτρος όσο και ως Ηλίας, αντίστοιχα.

tambakakis_1.jpg

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος μαζί στο κρεβάτι και στο Twitter άρχισαν οι λιποθυμίες

Ο 27χρονος ηθοποιός που ευρύτερα γνωρίσαμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες ΄οπου ενσάρκωσε τον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης) σε νεαρή ηλικία γνωρίζει επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά είναι το ίδιο γεμάτος και σε προσωπικό, έχοντας στο πλευρό του την επίσης ανερχόμενη ηθοποιό Σάντυ Χατζηιωάννου. Η 30χρονη (που δεν της φαίνεται με τίποτα, παρεμπιπτόντως) ηθοποιός έγινε, με τη σειρά της, πιο ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Τζένης στη δημοφιλή σειρά "Σασμός".

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η ερωτική εξομολόγηση στο κορίτσι του το "κανονικό"

sasmos-nikiforos-tzenh-1.jpg

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Οι δύο νέοι ηθοποιοί μοιράζονται συχνά εικόνες της κοινής τους ζωής και ιδιαίτερα από τα ταξίδια τους.

{https://www.instagram.com/p/Cj2Y1juIwW2/?hl=el}

Αυτό το τριήμερο τους βρίσκει στη Βαρκελώνη από όπου μοιράστηκαν αρκετές εικόνες σε stories, όμως αυτή που μας έκανε εντύπωση ήρθε από σταθερό post και από την επίσκεψή τους στο Μουσείο Moco, όπου έγιναν εξώφυλλο στο περιοδικό Time. Φυσικά πρόκειται για μία ιδιαίτερη λήψη, αλλά είναι, ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη. Ιδού και περιμένουμε και νεότερες...

{https://www.instagram.com/p/CpDR-LfI-jC/}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.02.2023 - 10:55