Η Σάντυ Χατζηιωάννου είχε γενέθλια και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης της ευχήθηκε με πολλή αγάπη

27.11.2023
Η Σάντυ Χατζηιωάννου είχε γενέθλια και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης της ευχήθηκε με πολλή αγάπη
Photos: NDP Photo Agency
Ένα ζευγάρι που αγαπάμε πολύ σε μια σπάνια δημόσια εκδήλωση συναισθημάτων.

Τα γενέθλιά της είχε την περασμένη εβδομάδα η Σάντυ (Κυριακή, για την ιστορία) Χατζηιωάννου και τα γιόρτασε με ένα σούπερ πάρτι μέσα στο Σαββατοκύριακο έχοντας στο πλάι της τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Από αυτούς, η ηθοποιός που γνωρίσαμε ευρέως τα δύο τελευταία χρόνια από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Σασμός, ξεχώρισε δύο, όπως βλέπουμε στην ανάρτηση που έκανε με την αφορμή.

«Cheers, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, σε αυτούς που ήρθαν στη ζωή μου και έφυγαν και σε αυτούς που έμειναν», γράφει στη λεζάντα που συνόδευσε φωτογραφίες και βίντεο που ήθελε να μοιραστεί η ηθοποιός η οποία συμπλήρωσε τα 31 χρόνια ζωής. Στη συνέχεια όμως, ξεχώρισε αυτούς τους δύο ανθρώπους για τους οποίους μιλήσαμε λέγοντάς τους πως έχουν την καρδιά της. Ο λόγος για την καλή της φίλη Άννα Κακάρα και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη με τον οποίο οι δυο τους είναι ζευγάρι (παρότι πάντα αφήνουν ένα μικρό ερωτηματικό σχετικά) εδώ και πάνω από δυο χρόνια πια.

{https://www.instagram.com/p/C0HPCC9IR61/?img_index=1}

Με τη σειρά του ο ηθοποιός που πέρσι αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Μαύρο Ρόδο και φέτος βλέπουμε στο Ναυάγιο και το Milky Way αφιέρωσε στην αγαπημένη του ένα story στο οποίο διαβάζουμε «Χρόνια πολλά αγάπη».

sandy.jpg

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Σάντυ Χατζηιωάννου και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ίσως μαρτύρησε κάτι που κρύβουν

Στο πάρτι παραβρέθηκε φυσικά και η Ευγενία Σαμαρά, στενή φίλη τόσο της Σάντυ, όσο και του Μιχαήλ, με τους δυο της, μάλιστα, να την αποκαλούν χαϊδευτικά «μαμά»!

«Αυτήν την Κυριακή γιορτάζω την δίκη μου την Κυριακή. Το μικρό κορίτσι μου με τη μεγάλη καρδιά που τα σαρώνει όλα με ένα χαμόγελο. Happy birthday my love.
Σου εύχομαι μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις», διαβάζουμε στη λεζάντα και οι φωτογραφίες είναι σκέτο παιχνίδι!

{https://www.instagram.com/p/C0Hb75goWv0/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.11.2023 - 19:10