Άννα Μάσχα: Το σύμφωνο συμβίωσης, τα social media και η Χάδω της Ιουλίας

27.11.2023
Άννα Μάσχα: Το σύμφωνο συμβίωσης, τα social media και η Χάδω της Ιουλίας
Μία από τις σπουδαίες θεατρικές ηθοποιούς της γενιάς της, η Άννα Μάσχα είναι φέτος η τηλεοπτική σκληρή και άκαρδη Χάδω Προβιού από το Προξενιό της Ιουλίας.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Άννα Μάσχα μίλησε για τα πάντα, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα υπέγραψε σύμφωνo συμβίωσης με τον επί 23 χρόνια σύντροφό της και πατέρα του 13χρονου γιου της.

Η πιο απίθανη ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει έρχεται από τη Finos Films και τα έχει όλα

Η συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη ξεκίνησε επιβεβαιώνοντας ότι εκείνη απέχει συνειδητά από τα social media γιατί, με λίγα λόγια, της «τρώνε» χρόνο και δεν πιστεύει ότι κάνουν και τη μεγάλη διαφορά, έτσι κι αλλιώς.

Και, φυσικά, η κουβέντα έφτασε και στο Προξενιό της Ιουλίας, όπου ερμηνεύει τη Χάδω, την αδελφή του Γιωργίκη Προβιού, χάρη της οποίας δεν είναι λίγοι εκείνοι που την παρομοιάζουν με την Τάσσω Καββαδία. Για το σχόλιο αυτό η Άννα Μάσχα είπε «τιμή μου, αυτοί ο άνθρωποι είχαν κάτι το μυθικό, αν έστω και λίγο αυτό που κάνω έχει μυθικές διαστάσεις, τιμή μου μεγάλη».

«Η Χάδω είναι βασανισμένη και προδομένη, αυτή είναι η πηγή του βασάνου της» θα πει για το ρόλο της η Άννα. Και συνεχίζει «στη σειρά βλέπετε ότι υπάρχει μεγάλη καταπίεση. Οι νέες γενιές πώς καταπιέζονται από τις μεγαλύτερες. Εγώ πιστεύω ότι καταπιέζονταν και τα αγόρια να κάνουν το θέλημα των γονιών τους, ενώ δεν ήθελαν. Έμπλεκαν και αυτά σε γάμους και καταστάσεις που δεν ήθελαν. Με ταράζει μερικές φορές αυτή η τόσο μεγάλη καταπίεση, αλλά είναι ωραίο ότι το ξαναθυμόμαστε. Είναι η δεκαετία του ΄50, μπορεί να φαντάζει μακρινή αλλά δεν είναι και τόσο».

Μελέτης Ηλίας: Ο ρόλος που έπαιξε το «Σόι σου» στη ζωή του και γιατί δεν θα ήταν ποτέ ζευγάρι με τη Βάσω Λασκαράκη

Και στο κρίσιμο ερώτημα, όταν θα μπει η Ιουλία στο αρχοντικό του Προβιού θα περάσει χειρότερα εξαιτίας του Γιωργίκη ή της Χάδως; Η Άννα απαντά: «δεν το γνωρίζω, δεν έχω σενάρια, αλλά είμαι σίγουρη ότι και από τους δυο θα βασανιστεί το κορίτσι, πολύ φοβάμαι».

Τελευταία τροποποίηση στις 27.11.2023 - 13:38