Paris Hilton: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο γιόρτασε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

27.11.2023
Paris Hilton: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο γιόρτασε τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της
Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγες μέρες η Paris Hilton.

Το ίδιο αθόρυβα όσο την πρώτη φορά και επίσης μέσω παρένθετης μητέρας υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί της η κοσμική κληρονόμος. Η Paris Hilton και ο σύζυγός της Carter Reum έγιναν ξανά γονείς πρόσφατα και μετά τον γιο τους, Phoenix, στην οικογένειά τους προστέθηκε και ένα κοριτσάκι στο οποίο έδωσαν το όνομα London.

ευχάριστα ανακοινώθηκαν ανήμερα της γιορτής των Ευχαριστιώ μέσω social media.

Συγκεκριμένα, ένα κουφετί ποστ έκανε η Paris στο οποίο βλέπουμε ένα ροζ φορμάκι με το όνομα London κεντημένο επάνω του και οι ευχές ήρθαν «βροχή».

{https://www.instagram.com/p/C0BFLysukuk/}

Μία μέρα αργότερα η διάσημη χαζομαμά μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με τις οποίες αποκάλυψε πώς τιμούν την άφιξη της «νεαράς» στο σπιτικό τους εν μέσω χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

«Γιορτάζοντας το κοριτσάκι μας, τη London, με ροζ Χριστούγεννα», γράφει στη λεζάντα η 42χρονη Hilton και στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τον σχεδόν ενός έτους γιο της, ο οποίος στις τελευταίες τις αναρτήσεις ποζάρει πάντα με το κεφάλι του καλυμμε΄νο. Μπορεί είναι τυχαίο, όμως δεν μπορούμε να μην το συσχετίσουμε με τη δημόσια απάντηση που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό η Paris σε όσους είχαν σχολιάσει αρνητικά το μέγεθος του κεφαλιού του γιου της.

{https://www.instagram.com/p/C0FbrXPygP5/}
Τελευταία τροποποίηση στις 27.11.2023 - 19:10