Μία κόρη για την Paris Hilton: Η ανακοίνωση και το όνομα που της έδωσε

24.11.2023
Μία κόρη για την Paris Hilton: Η ανακοίνωση και το όνομα που της έδωσε
Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Paris Hilton, 10 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Phoenix.

Η Paris Hilton και ο σύζυγός της, Carter Reum υποδέχτηκαν, επίσης μέσω παρένθετης μητέρας, την πριγκίπισσά τους στην οποία έδωσαν το όνομα London.

Ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα μέσω social media.

Η 42χρονη κληρονόμος δεν είχε κρύψει ποτέ το όνειρό της ούτε να κάνει μεγάλη οικογένεια, ούτε και ότι ήθελε κοριτσάκια αλλά καθώς φοβάται πάρα πολύ τον τοκετό (όπως και τον θάνατο) η λύση της παρένθετης ήταν μονόδρομος.

10 μήνες μετά τη μυστική άφιξη του γιου τους, λοιπόν, η Paris Hilton και ο Carter Reum έχουν πια και ένα κοριτσάκι. Με ένα ποστ στο οποίο βλέπουμε ένα ροζ φορμάκι με το όνομα London κεντημένο επάνω του ανακοίνωσαν τα ευχάριστα και οι ευχές ήρθαν «βροχή».

{https://www.instagram.com/p/C0BFLysukuk/}

Όσο για τον Phoenix; Είναι ο μεγάλος αδελφός και το απολαμβάνει ήδη!

phoenix.jpg

Όσο για το παράξενο όνομα που έδωσε στην κόρη της; Πριν από λίγους μήνες η Hilton είχε αποκαλύψει ότι είχε ήδη διαλέξει το όνομα London για τη μέλλουσα κόρη της, πριν από μία δεκαετία.

«Θα ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη αν ο Phoenix αποκτούσε μια μέρα ένα αδερφάκι, με το όνομα London. Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελα να ονομάσω την κόρη μου έτσι», είχε πει τότε, προσθέτοντας ότι είχε διαλέξει αυτό το όνομα εδώ και πολύ καιρό. «Πιθανώς πάνω από 10 χρόνια. Πάντα ήθελα το London. Λατρεύω αυτό το όνομα για την κόρη μου», είχε προσθέσει.

Πολλοί οι λόγοι για να είναι ευγνώμων φέτος η Paris Hilton, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε απαντήσει δημόσια σε όλο τον κόσμο που είχε σχολιάσει αρνητικά το μέγεθος του κεφαλιού του γιου της. Το έκανε, βέβαια, αλλά όπως πρόσεξαν από τότε πολλοί followers (και όντως έτσι είναι) δεν έχει υπάρξει φωτογραφία του μικρού χωρίς να φορά κάποιο σκουφάκι. Τυχαίο; Μάλλον όχι.

{https://www.instagram.com/p/C0BvV2CLz5n/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 24.11.2023 - 15:07