Η Δήμητρα Ματσούκα μιλά για τον γάμο της και τον Πέτρο Κόκκαλη και αναλαμβάνει να βρει νύφη στον Γιώργο Λιάγκα

24.11.2023
Η Δήμητρα Ματσούκα μιλά για τον γάμο της και τον Πέτρο Κόκκαλη και αναλαμβάνει να βρει νύφη στον Γιώργο Λιάγκα
Photo: NDP Photo Agency
Έτοιμη να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Πέτρου Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα, μίλησε πρώτη φορά δημόσια γι' αυτό στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής, 42/11.

Η είδηση για τον επικείμενο γάμο της ηθοποιού και του επιχειματία και πολιτικού κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα όταν εντοπίστηκε από «αετομάτηδες» η αντίστοιχη αναγγελία σε αθλητική εφημερίδα.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η μέλλουσα νύφη μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο τους συνδέει και μια φιλική σχέση, για τις χαρές της, για τον άνθρωπό της, για πολιτκή και, φυσικά, για τις Ψυχοκόρες και τα Μαθήματα Κωμωδίας.

«Από τις λίγες φορές που συναντιόμαστε ντυμένοι» είπε καθώς υποδέχτηκε την καλεσμένη του ο παρουσιαστής εξηγώντας πολύ γρήγορα, βέβαια, πως εννοεί ότι συνήθως βρίσκονται στην παραλία με μαγιό καθότι χειμερινοί κολυμβητές αμφότεροι.

Η κουβέντα, λοιπόν, στράφηκε στον γάμο της ο οποίος γίνεται για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, όπως εξήγησε η ίδια ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους είναι μαζί 7 χρόνια. «Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε καλά, θα γίνει», είπε η ηθοποιός τονίζοντας τη σημασία που είχε ανέκαθεν στη ζωή της ο αριθμός 7. Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσουκα είπε πως η απόφαση ήταν κοινή και δεν έγινε ακριβώς πρόταση γάμου, απέφυγε όμως να επιβεβαιώσει την είδηση που θέλει τον γάμο να τελείται στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά και να αποκαλύψει αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.

«Τι έχει ο Πέτρος Κόκκαλης που δεν είχε άλλος στο παρελθόν ώστε να θέλεις να παντρευτείς;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας κι εκείνη απάντησε πολύ τρυφερά: «Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ βαθιά. Είναι ένας άνθρωπος που ακόμη και τώρα 7 χρόνια μετά, εξακολουθεί να με γοητεύει σταθερά και τον αγαπάω όσο δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον».

Σημειώνουμε πάντως το κομμάτι της συνέντευξης όπου η Δήμητρα Ματσουκα αντεύχεται «Και στα δικά σου» και εκείνος της ζητά να του βρει νύφη «και να της αρέσει το χειμερινό μπάνιο». Για να δούμε...

Τελευταία τροποποίηση στις 24.11.2023 - 14:12