Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Παντρεύονται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

15.11.2023
Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Παντρεύονται και αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους
Photos: NDP Photo Agency
Ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης χαμηλών τόνων η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης κάνουν το επόμενο βήμα.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα πρόκειται να παντρευτούν και υπάρχει η αναγγελία του γάμου τους για του λόγου το αληθές.

Η ηθοποιός και ο γνωστός επιχειρηματίας και Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια αλλά κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ ενώ μόλις πρόσφατα προχώρησαν σε κοινές πόζες δημόσια. Τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν. Για τη Δήμητρα Ματσούκα θα είναι ο πρώτος γάμος και για τον Πέτρο Κόκκαλη ο δεύτερος καθώς υπήρξε παντρεμένος με την Έλενα Σκουλά με την οποία έχουν δυο παιδιά, τον 24χρονο Σωκράτη και την 23χρονη Σοφία.

Δήμητρα Ματσούκα: "Έχω υποστεί μεγάλη κακοποίηση και αγριότητα από τα media"

«Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», διαβάζουμε στην αναγγελία που δημοσιεύτηκε στην αθλητική εφημερίδα Φως των Σπορ και ευχόμαστε «Η ώρα η καλή».

Δήμητρα Ματσούκα: "Αν πάρω Όσκαρ δεν θα το δεχτώ"

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» τον περασμένο Απρίλιο, η Δήμητρα Ματσούκα είχε μιλήσει για τη σχέση της, χωρίς να κατονομάζει, όμως τον Πέτρο Κόκκαλη. «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί», είχε πει η ηθοποιός και αυτό τα είχε «πει» όλα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.11.2023 - 13:21