Brad Pitt: Σε πελάγη ευτυχίας με την Ines de Ramon την οποία συστήνει πλέον ως την κοπέλα του

15.11.2023
Brad Pitt: Σε πελάγη ευτυχίας με την Ines de Ramon την οποία συστήνει πλέον ως την κοπέλα του
Η νέα σελίδα στην προσωπική ζωή του Brad Pitt φαίνεται ότι έχει γυρίσει για τα καλά.

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon «τα πάνε περίφημα» μετά από ένα χρόνο σχέσης, σύμφωνα με πληροφορίες του κύκλου του ζευγαριού που δημοσίευσε το People.

«Αυτή είναι η πρώτη σωστή σχέση του Brad μετά το διαζύγιο. Παρουσιάζει την de Ramon ως την κοπέλα του», είπε η πηγή, αναφερόμενη στον χωρισμό του Pitt από την Angelina Jolie.

«Είναι υπέροχο να τον βλέπεις να είναι καλά», πρόσθεσε η πηγή, σημειώνοντας ότι η Ines de Ramon κάνει τον Pitt «πολύ χαρούμενο».

Η πληροφορία έρχεται μία εβδομάδα αφότου το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο γεμάτο αστέρια 12ο ετήσιο γκαλά LACMA Art+Film.

Αν και το ζευγάρι δεν πόζαρε για φωτογραφίες, όλοι είδαν ότι «ήταν πολύ τρυφεροί μεταξύ τους» και «γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους» μέσα στην εκδήλωση.

«Έμοιαζαν να περνούν καλά», συνέχισε η πηγή.

Ο 59χρονος Pitt και η 32χρονη de Ramon συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, όταν βρέθηκαν μαζί σε μια συναυλία του Bono με τους Cindy Crawford, Rande Gerber και Sean Penn.

Αν και δεν έδειξαν ότι είχαν κάτι μεταξύ τους, συνέχισαν να τροφοδοτούν φήμες τον επόμενο μήνα, όταν η σχεδιάστρια κοσμημάτων πήγε στο πάρτι της ταινίας «Babylon» για να υποστηρίξει τον Pitt.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι απέφευγε τους παπαράτσι, αλλά εθεάθησαν να νιώθουν άνετα όταν μπήκαν μέσα στην εκδήλωση, τυλίγοντας τα χέρια ο ένας γύρω από τον άλλο ενώ συναναστρέφονταν με άλλους παρευρισκόμενους.

[Το στιγμιότυπο είναι από τα βραβεία Σεζάρ τον Φεβρουάριο όπου οι δυο του είχαν παραβρεθεί μαζί]

1_103.png

{https://www.instagram.com/p/CpISKmRrKBa/}

Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για την κατάσταση της σχέσης, η Ines de Ramon επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι, όταν την έπιασαν να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες δίπλα στον Brad.

Brad Pitt: Πιο νέος και όμορφος από ποτέ στα 59 του - Πώς είναι δυνατόν;

Το ζευγάρι έκανε μια ρομαντική απόδραση την Πρωτοχρονιά στο Cabo San Lucas, όπου φόρεσαν μαγιό και απόλαυσαν τον ήλιο δίπλα στην πισίνα.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η de Ramon ταξίδεψε στην Ευρώπη για να επισκεφτεί τον ηθοποιό πολλές φορές ενώ γύριζε μια ταινία με θέμα την Formula 1.

Φαίνεται όμως ότι στο μέλλον θα έχουμε και άλλες ειδήσεις για το ζευγάρι.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.11.2023 - 12:39