Brad Pitt: Πιο νέος και όμορφος από ποτέ στα 59 του - Πώς είναι δυνατόν;

Ο Brad Pitt ως Benjamin Button στην ταινία του 2008
Ο Brad Pitt ως Benjamin Button στην ταινία του 2008
Ένας πραγματικός Benjamin Button ο Brad Pitt. Κάθε χρόνος που περνά ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται ότι τον κάνει ακόμη πιο νέο!

Η δεκαετία του '90 ήταν 30 χρόνια πριν, που σημαίνει ότι οι πρωταγωνιστικές ερμηνείες του Brad Pitt στο Interview with the Vampire και στο Legends of the Fall γίνονται τριανταρίζουν επίσης τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, κρίνοντας από τις πρόσφατες φωτογραφίες του Brad, θα νόμιζες ότι ο 59χρονος ηθοποιός είχε μόλις βγει από τα γυρίσματα του Meet Joe Black ή του Fight Club. Ο Brad έκανε την απόλυτη αναδρομή στη δεκαετία του '90 την περασμένη Κυριακή ενώ γύριζε ένα διαφημιστικό για την ιταλική μάρκα συσκευών De'Longhi στη Γαλλία.

{https://twitter.com/ImeMemousumi/status/1675848790488788993}

Τα κοντά μαλλιά του Brad θύμιζαν την εμφάνιση που είχε όλη τη δεκαετία του '90. Φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με καφέ σκελετό, ένα λευκό πουκάμισο με γιακά με κουμπιά και ένα εκρού παντελόνι. Η συμπρωταγωνίστριά του για τη διαφήμιση, η Karina Beuthe, φορούσε ένα λευκό τοπ και ένα μωβ παντελόνι. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε έναν ακατάστατο κότσο καθώς γύριζαν το διαφημιστικό με τον Brad Pitt.

{https://twitter.com/mathisferran/status/1674758476021612548}

{https://twitter.com/shephsmulti/status/1675898858759438336}

Πριν αρχίσει κανείς να κάνει εικασίες για το αν ο Brad και η 53χρονη Karina, είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες – μάλιστα ο ίδιος αστειεύτηκε λέγοντας ότι «με όποια γυναίκα στέκομαι δίπλα, λένε ότι βγαίνω»– αυτές οι φωτογραφίες έρχονται μέρες μετά από τις φήμες για τη σχέση του με την brad-pitt-pio-neos-kai-omorfos-apo-pote-sta-59-tou-pos-einai-dynaton η οποία εθεάθη να «φοράει ένα κολιέ με το αρχικό «Β» στο λαιμό της». Ο Brad και η Ines λέγεται ότι συνδέονται ρομαντικά από τον Νοέμβριο του 2022, αν και κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί το ειδύλλιο.

Ο Βrad είναι επίσημα single από τον χωρισμό του από την Angelina Jolie το 2016. Έχει συνδεθεί με μερικές γυναίκες από τότε: την καθηγήτρια του MIT Neri Oxman, το μοντέλο Nicole Poturalski, ακόμη και την ηθοποιό Alia Shawkat.

Jennifer Aniston: Η ξεχασμένη συνέντευξη όπου ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τις φήμες για την εγκυμοσύνη της Jolie

«Δεν είχε καθόλου επίγνωση του τι έλεγαν οι άνθρωποι», είπε η Alia, σε μια συνέντευξη του 2022 στο The New Yorker. «Κάτι που είναι τόσο αστείο. Γιατί δεν διαβάζει αυτά τα σκ… Του έλεγα “Ξέρεις ότι όλοι πιστεύουν ότι βγαίνουμε και υπάρχει όλο αυτό το θέμα και με παρακολουθούν;” και μου απαντούσε “Συγγνώμη. Συμβαίνει. Αν κάνεις παρέα μαζί μου, συμβαίνει”. Δεν είχε καθόλου επίγνωση».

Δύσκολοι καιροί για τις σχέσεις του Brad αλλά έχει και ένα τίμημα το να είσαι μαζί με έναν από τους ωραιότερους άνδρες του κόσμου. Ακόμα και στα 59 του.

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2023 - 08:49