Jennifer Aniston: Η ξεχασμένη συνέντευξη όπου ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για τις φήμες για την εγκυμοσύνη της Jolie

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt τον Ιανουάριο του 2004
Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt τον Ιανουάριο του 2004 (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Mια πολύ φορτισμένη περίοδος για την Jennifer Aniston ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τη συναισθηματική κατάρρευση της ηθοποιού κατά τη διάρκεια συνέντευξης της.

Ήταν η εποχή που η Jennifer Aniston βρισκόταν στη διαδικασία του διαζυγίου με τον Brad Pitt και μια πληροφορία που της μετέφερε ο δημοσιογράφος σχετικά με τη σχέση του Brad και της Angelina Jolie, την έκανε να ξεσπάσει σε δάκρυα.

Όταν η Jennifer Aniston ολοκλήρωσε το Friends το 2004, έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία της να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό της Brad Pitt. Όμως αντί να γίνει μητέρα, η Jennifer είδε τον γάμο της να καταρρέει.

Jennifer Aniston: Τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Brad Pitt και εκείνη εξήγησε τα πάντα

Εκείνη την εποχή ο σύζυγός της, Brad τελείωνε τα γυρίσματα του Mr and Mrs Smith με την Angelina Jolie. Μια ταινία που τους έφερε κοντά καθώς, όπως παραδέχθηκαν αργότερα, ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και μέχρι τον Ιανουάριο του 2005, ο Brad και η Jen είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους.

mr-and-mrs-smith_2.jpg

Σε μια συνέντευξη που έδωσε τότε η ηθοποιός στο Vanity Fair τον Σεπτέμβριο του 2005 - και η οποία επανήλθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Mirror - ο δημοσιογράφος της μετέφερε φήμες ότι η Angelina ήταν ήδη έγκυος, πριν καν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο της με τον Brad. Τότε η Jennifer ξέσπασε σε δάκρυα και όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος, έμοιαζε σαν να την είχαν «μαχαιρώσει στην καρδιά». Η ηθοποιός έκλαιγε σιωπηλά για αρκετά λεπτά, ανίκανη να σταματήσει τα δάκρυα που κυλούσαν στα μάγουλά της πριν κουνήσει το κεφάλι της, πολύ πληγωμένη για να απαντήσει.

Τελικά η Jennifer Aniston ήθελε παιδί και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

Όταν ρωτήθηκε αν πίστευε τα κουτσομπολιά ότι ο Brad και η Anjelina είχαν μια ολοκληρωμένη σχέση, η Jennifer είπε ότι είχε κάνει συνειδητή επιλογή να πιστέψει τον Brad, αλλά πρόσθεσε: «Σε αυτό το σημείο, δεν θα εκπλαγώ με τίποτα, αλλά θα προτιμούσα να τον πιστέψω».

Oι φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν ότι ο Brad της είπε ότι ήθελε να βρει αυτό που ήθελε στη ζωή - ως single - και είχε διαβεβαιώσει την Jen ότι «Δεν πρόκειται για άλλη γυναίκα».

Ωστόσο, η πίστη της σε αυτά που της είχε πει ο πρώην σύζυγος της κλονίστηκε όταν εμφανίστηκε μια φωτογραφία του Brad μαζί με τον υιοθετημένο γιο της Angelina, Maddox, σε παραλία της Αφρικής, στις 29 Απριλίου του ίδιου έτους.

«Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν ένιωθα στιγμές θυμού, πληγής, αμηχανίας», είπε. «Απλώς δεν ξέρω τι συνέβη. Υπάρχουν πολλά που δεν καταλαβαίνω, πολλά που δεν ξέρω και πιθανότατα δεν θα μάθω ποτέ, πραγματικά. Πρέπει να σκεφτώ ότι υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό που έγινε στη ζωή μου», πρόσθεσε. «Πρέπει να το πιστέψω - διαφορετικά είναι απλώς σκληρό».

Τόσο ο Brad όσο και η Angelina αρνούνταν πάντα οποιαδήποτε ρομαντική εμπλοκή όσο ήταν ακόμα με την Jennifer.

Jennifer Aniston σε Brad Pitt: "Μωρό μου, σ' αγαπάω" - Ένα σπάνιο τηλεοπτικό στιγμιότυπο των διάσημων "πρώην" [video]

Όμως, παρά την άσχημη εμπειρία, η Jennifer επέμεινε ότι αισθάνθηκε τυχερή που έζησε τον γάμο της με τον «φανταστικό» Brad και δήλωσε ότι «θα τον αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου».