Jennifer Aniston: Τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Brad Pitt και εκείνη εξήγησε τα πάντα

24.06.2021
Jennifer Aniston: Τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Brad Pitt και εκείνη εξήγησε τα πάντα
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η διάσημη ηθοποιός και ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με τον πρώην σύζυγό της.

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt παντρεύτηκαν το 2000 ύστερα από σχέση δυο ετών. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1998 σε blind date που είχαν οργανώσει οι ατζέντηδές τους και "έδεσαν" αμέσως. Υπήρξαν για 7 χρόνια το χρυσό ζευγάρι της παγκόσμιας σόυμπιζ ενώ εμφανίστηκαν μαζί και στα "Φιλαράκια" [φωτό κάτω].

Μέχρι το 2005 που χώρισαν. Ήταν η χρονιά που ο Brad γύρισε το "Mr & Mrs Smith" με την Angelina Jolie. Μέχρι και σήμερα οι δυο τους αναφέρουν ότι δεν έγιναν ζευγάρι παρά μόνο μετά το διαζύγιου εκείνου. Λίγη σημασία έχει, βέβαια, το χρονικό πλαίσιο αυτής της λεπτομέρειας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία βέβαια καθώς και αυτή η σχέση τελείωσε (με τον γνωστό άσχημο τρόπο) και ο δεύτερος γάμος της Aniston επίσης.

Οι απανταχού θαυμαστές τους τους ήθελαν πάντα μαζί και δεν απώλεσαν ποτέ τις ελπίδες τους. Όταν μάλιστα τους είδαν μαζί στα SAG Awards του 2020 [φωτό επάνω] αυτές αναπτερώθηκαν. Πόσο μάλλον όταν τους είδαν μαζί στη τηλεοπτικό αφιέρωμα για τα 38ά γενέθλια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των 80s 'Fast Times at Ridgemont High' που μας έδωσαν ένα πολύ "ερωτικό" αποτέλεσμα!

Οι δυο τους, όμως, φαίνεται ότι δεν τους κάνουν τη χάρη!

H Jennifer Aniston εμφανίστηκε στην εκπομπή του Howard Stern χθες, Τετάρτη και η συζήτηση έφτασε και στη σχέση με τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο αποκάλυψε ότι είναι "κολητάρια" και ότι δεν υπάρχει τίποτα παράξενο στη σχέση τους.

"Είχε απίθανη πλάκα", είπε η Aniston για το τηλεοπτικό τους reunion που αναφέραμε πιο πάνω. "Ο Brad κι εγώ είμαστε κολητάρια, είμαστε φίλοι. Μιλάμε και δεν υπήρξε κάτι παράξενο μεταξύ μας, εκτός ίσως από όλους που προφανώς το παρακολούθησαν και ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω, ή υπέθεσαν ότι ήδη είναι κάτι παραπάνω", εξήγησε η Jen "ξεκόβοντας" την παραμικρή πιθανότητα για κάτι άλλο.

Στη συνεντευξη αυτή η Aniston είχε μαζί της ένα από τα διάσημα τηλεοπτικά Φιλαράκια της, τη Lisa Kudrow και η συζήτηση γύρισε στην αποκάλυψη που έγινε στο πρόσφατο reunion της σειράς σχετικά με το crush που είχε στην πρώτη σεζόν της σειράς με τον David Schwimmer

O Stern δεν πίστευε με τίποτα ότι οι δυο τους δεν είχαν... προχωρήσει και η Jen χρειάστηκε να ορκιστεί φέρνοντας ως μάρτυρες και τη Lisa αλλά και την Courteney (σ.σ. Cox) που "αν είχε γίνει κάτι θα το ήξεραν".

Η Kudrow επιβεβαίωσε και η Aniston εξήγησε ότι "η ομορφιά του ήταν ότι όποια κι αν ήταν τα συναισθήματά τους, προβλήθηκαν στην κυριολεξία μέσω των ηρώων τους, Rachel και Ross και ίσως αυτό να ήταν το 'κάτι' που τους έκανε τόσο αληθινούς".

Έχει μια λογική!

Όσο για το αν ψάχνει έναν σύντροφο ακόμη; Ο γάμος είναι σίγουρα έξω από τα σχέδιά της όμως ναι, την ενδιαφέρει να βρει έναν φανταστικό σύντροφο. "Να ζήσουμε και να απολαύσουμε μαζί τη ζωή, απλά και όμορφα. Να διασκεδάζουμε μαζί. Μόνο αυτό ελπίζω. Δεν χρειάζεται να έχει καμία βούλα αυτό", εξήγηση η Jen τονίζοντας όμως ότι δεν θα στρεφόταν ποτέ στο online dating.

"Θα αρκεστώ στους φυσιολογικούς τρόπους του ραντεβού. Κάποιος να σου ζητήσει να βγείτε. Αυτός είναι ο τρόπος που προτιμώ", λέει η Jennifer Aniston. Ακούει κανείς;

Ζωή Κίττα