Η απίστευτη αποκάλυψη για την Jennifer Aniston και τον David Schwimmer στα Φιλαράκια | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:43
27/5/2021

Η απίστευτη αποκάλυψη για την Jennifer Aniston και τον David Schwimmer στα "Φιλαράκια"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ενα από τα μεγαλύτερα μυστικά αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο "Friends: The Reunion"

 

17 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου από "Τα Φιλαράκια", η σειρά φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει τα μυστικά τους, και ένα από τα μεγαλύτερα αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο "Friends: The Reunion", που προβάλλεται στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max.

Friends: Ξαναθυμόμαστε τι έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και ένα δάκρυ το ρίχνουμε [video]

 

Απότι φαίνεται, ο Ross και η Rachel δεν ήταν μαζί και χώριζαν διαρκώς μόνο στη σειρά καθώς στην πραγματικότητα, οι ηθοποιοί David Schwimmer και Jennifer Aniston αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995.

Friends: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τι πιστεύουν ότι θα έκαναν σήμερα οι χαρακτήρες τους στη σειρά

 

"Θυμάμαι να λέω μια φορά στον David ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι, το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ", είπε η Aniston στο επετειακό επεισόδιο. "Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο".

Οι ηθοποιοί είπαν ότι η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

"Ήμασταν και οι δύο πολύ 'τσιμπημένοι' ", είπε ο Schwimmer προσθέτοντας ότι επειδή πάντα κάποιος από τους δυό τους βρισκόταν σε σχέση "ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε. Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ".

Όταν οι συμπρωταγωνιστές τους, Matt Le Blanc, Matthew Perry, Courtney Cox και Lisa Kudrow ρωτήθηκαν πώς γίνεται να μην το είχαν καταλάβει, η Cox απάντησε: "Είχαμε καταλάβει, ξεκάθαρα".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ