Και ο Lionel Richie στην Ελλάδα με όλη την οικογένεια - Ναι, είναι και η Sofia και η Nicole μαζί του

24.06.2021
Και ο Lionel Richie στην Ελλάδα με όλη την οικογένεια - Ναι, είναι και η Sofia και η Nicole μαζί του
Βρίσκεται εδώ και μέρες στη χώρα μας η διάσημη οικογένεια και έχουν γεμίσει τα social media όλων τους με εικόνες από Ελλάδα.

Τα φετινά, 72α, γενέθλια ήταν ιδιαίτερη για τον Lionel Richie καθώς συνέπεσαν με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα. Ποιος καλύτερος τρόπος να γιορτάσει την διπλή αυτή γιορτή παρά με τα τρία παιδιά του και τις δικές τους οικογένειες. Όσο για τον τόπο που επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή εξόρμηση; Την Ελλάδα, φυσικά.

O θρύλος της παγκόσμιας μουσικής έχει δυο βιολογικά παιδιά από τον γάμο του με την Diana Alexander (1995-2004), τη Sofia και τον Miles, ενώ το 1990 υιοθέτησε και τη Nicole (ήταν 9 ετών τότε) η οποία είναι παιδί ενός μουσικού της μπάντας του και μεγάλωνε στο σπίτι του από το 1983.

Φέτος, ο Lionel πήρε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια και για τη γιορτή πατέρα: Μια αγκαλιά με όλα τα παιδιά του, σε ελληνικό έδαφος, μια αγκαλιά την οποία χάρηκε πολύ και μοιράστηκε με όλο τον κόσμο. Μαζί με τα τρία παιδιά του, και το τέταρτο, εξ αγχιστείας. Ο λόγος για τον Joel Madden, σύζυγο της Nicole. Ναι, ο Joel είναι ο δίδυμος αδελφός του Benji, συζύγου της Cameron Diaz. Μικρός που είναι ο κόσμος!

Οι αναρτήσεις όλων των μελών της οικογένειας (και κυρίως της Sofia) αποθεώνουν την Ελλάδα, ενώ αντιλαμβανόμαστε ότι επισκέφτηκαν την Αντίπαρο και τη Σαντορίνη.

Μία ανάρτηση του Miles, όμως, αποκάλυψε μια κρυφή σχέση που έχει η οικογένεια με την Ελλάδα καθώς, την αποκάλεσε "πατρίδα" (Motherland). Προφανώς, λοιπόν, η μητέρα του έχει ρίζες στη χώρα μας και εκείνοι τις τιμούν ιδιαιτέρως.

Πόλος έλξης πολλών διασήμων και φέτος η χώρα μας με πρώτη και καλύτερη την Kate Hudson που μάλλον θα "βγάλει" εδώ όλο το καλοκαίρι.

Ζωή Κίττα