Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι ξύπνησε την πρώτη του μέρα ως πατέρας [video]

24.06.2021
Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι ξύπνησε την πρώτη του μέρα ως πατέρας [video]
Δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του ο έλληνας παρουσιαστής!

Χθες ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα αφού γεννήθηκαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο διάσημος "χαζομπαμπάς" ο οποίος μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία των θυγατέρων του.

Η Χριστίνα δεν έχει κάνει ακόμη ανάρτηση, όμως ο Σάκης μόλις έκανε τη δεύτερη στην οποία μας δείχνει πώς θα ξυπνάει από εδώ και πέρα τα πρωινά του. Τον κατανοούμε απόλυτα. Ιδού:

Τα κοριτσάκια που, για την ιστορία ζυγίζουν από 3 κιλά (!) το καθένα, και η μανούλα χαίρουν άκρας υγείας και ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα, Μηνάς Μαστρομηνάς μίλησε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" περιέγραψε όλη την διαδικασία, κάνοντας μάλιστα την Κατερίνα Καινούργιου να δακρύσει on air.

"Πήγαν όλα τέλεια, η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος, ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Αδημονούσε φυσικά να δει τις κορούλες της. Λόγω της δίδυμης κύησης η γέννα έγινε με καισαρική τομή, προγραμματισμένα. Ήταν όλα τέλεια. Μαζί με τον αδελφό του Σάκη τον Πάνο Τανιμανίδη, τον εκλεκτό συνάδελφο και όλα πήγαν κατ' ευχήν.
Τα μωρά είναι τρία κιλά το καθένα, έκλαψαν αμέσως είναι απολύτως υγιή, εξαιρετική εγκυμοσύνη, όλα πήγαν τέλεια.
Η Χριστίνα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Θα ήθελα να αναφερθώ σε μία εικόνα την οποία θα κρατώ για πάντα. Ιδιαίτερα συγκινητική. Ο Σάκης είχε ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά. Είναι η Χριστίνα και οι κορούλες της μέσα και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης ξεσπούν σε λυγμούς ευτυχίας.
Νομίζω ότι αυτή ειναι η επιτομή της ευτυχίας, αποτυπώνει το μεγαλείο της ζωής, την αξία της και την ομορφιά της".