Τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα: «Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω να κάνω ένα παιδάκι» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:34
24/6/2021

Τα δάκρυα της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα: «Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω να κάνω ένα παιδάκι»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εμφανώς συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open. 

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της με αφορμή τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Στο Ευτυχείτε μίλησε ο γυναικολόγος της οικογένειας, κος Μηνάς Μαστρομηνάς, ο οποίος περιέγραψε όλη την διαδικασία για το πως έφερε στην ζωή η Χριστίνα Μπόμπα τις κόρες της. Ωστόσο μία σκηνή, όπου ο γυναικολόγος ανέφερε το πως ο Σάκης Τανιμανίδης αγκάλιαζε την Χριστίνα Μπόμπα και τα παιδιά τους έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να λυγίσει λέγοντας: «Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω να κάνω ένα παιδάκι. Συγκινούμαι κι εγώ. Η Χριστίνα, αν δεν κάνω λάθος, έχει μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει παιδάκι. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία, είναι μικρότερη από εμένα. Μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες κι έδωσε θάρρος σε πολλές γυναίκες, που μπορεί να χρειάζονται βοήθεια.» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ