Τελικά η Jennifer Aniston ήθελε παιδί και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

10.11.2022
Τελικά η Jennifer Aniston ήθελε παιδί και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές
"Έχω περάσει τόσα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση", είπε, μεταξύ άλλων η Jennifer Aniston τονίζοντας, ότι τώρα πια δεν έχει πια να κρύψει κάτι. Η 53χρονη σταρ μίλησε στο περιοδικό Allure ποζάροντας αποκαλυπτικά στην ιστορική, τελευταία έντυπη έκδοσή του!

Η Jennifer Aniston μίλησε για προσπάθεια της να μείνει έγκυος μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά λέει ότι "το πλοίο έχει σαλπάρει". Η 53χρονη ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της Rachel Green στο Friends, είπε ότι πέρασε ιδιωτικά μια δύσκολη περίοδο στα τέλη της δεκαετίας των 30 και 40, ενώ βρισκόταν υπό τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης.

"Προσπαθούσα να μείνω έγκυος", είπε. "Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα, ο δρόμος να κάνω μωρά", πρόσθεσε. "Ήταν πραγματικά δύσκολο. Περνούσα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, αλλά δεν είχα τύψεις. Θα έδινα οτιδήποτε αν κάποιος μου έλεγε: 'Κατάψυξε τα ωάριά σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου'. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει".

Jennifer Aniston: Αυτός είναι ο λόγος που μηνύει τον Brad Pitt για δέκα εκατομμύρια δολάρια

Το 2018, η Aniston και ο ηθοποιός Justin Theroux ανακοίνωσαν ότι χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου. Πριν από αυτό, ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt. Δήλωσε επίσης ότι τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να είναι σκληρά με τις γυναίκες του κλάδου που δεν έχουν παιδιά και δημιούργησαν μια "αφήγηση ότι ήμουν απλώς εγωίστρια" και "απλώς νοιαζόμουν για την καριέρα μου". Απευθυνόμενη στον γάμο της με τον Brad Pitt, είπε: "Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα παιδί. Ήταν απόλυτο ψέμα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο".

Η σταρ, η οποία εμφανίζεται στη σειρά "The Morning Show", συνέχισε λέγοντας ότι ένιωσε "λίγη ανακούφιση τώρα" που είναι μεγαλύτερη και το βρήκε "απελευθερωτικό", γιατί δεν χρειάζεται να το σκέφτεται άλλο αυτό. "Έχω περάσει τόσα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση. Είμαι τόσο προστατευτική με αυτά γιατί νιώθω ότι υπάρχουν τόσα λίγα που μπορώ να κρατήσω για τον εαυτό μου", συνέχισε.