Η Rebel Wilson έγινε μητέρα μέσω παρένθετης και παρουσίασε στον κόσμο την κόρη της

09.11.2022
Η Rebel Wilson έγινε μητέρα μέσω παρένθετης και παρουσίασε στον κόσμο την κόρη της
Πανευτυχής η Rebel Wilson κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και μοιράζεται με όλους τα εξαιρετικά νέα.

Μετά το coming out του περασμένου Ιουνίου, η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε ακόμη μια πολύ προσωπική της στιγμή με τους διαδικτυακούς της φιλους.

"Παραπάνω από περήφανη, ανακοινώνω τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, Royce Lillian, που γεννήθηκε την περασμένη εβδομάδα μέσω παρένθετης", γράφει η Wilson τονίζοντας ότι δεν μπορεί να περιγράψει την αγάπη που βρήκε σε αυτήν, αποκαλώντας την, μάλιστα, "ένα όμορφο όνειρο".

"Είμαι αιώνια ευγνώμων προς όλους εκείνους που ενεπλάκησαν (ξέρετε ποιοι είστε), ήταν κάτι που προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια... όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά την υπέροχη παρένθετή μου που την κυοφόρησε και τη γέννησε με τόση χάρη και φροντίδα. Σ' ευχαριστώ που με βοήθησες να ξεκινήσω τη δική μου οικογένεια με αυτό το απίθανο δώρο. Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο!!!", συνέχισε η Rebel Wilson συμπληρώνοντας περήφανη ως νέα είσοδος στο κλαμπ των μαμάδων και έτοιμη να δώσει στη μικρή Roycie όλη την αγάπη του κόσμου.

Στο πλευρό της πάντα η σύντροφός της, σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, Ramona Agruma, τη σχέση με την οποία δημοσιοποίησε τον Ιούνιο στο πλαίσιο ενός coming out μέσω Instagram.

"Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν πρίγκιπα, όμως, ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλον αυτό τον καιρό ήταν μία πριγκίπισσα", έγραφε τότε στη λεζάντα πλάι στη φωτογραφία με την αγαπημένη της και τα... "φανερώματα" έγιναν επίσημα.