Η Sarah Raffertyστο ιστορικό ατελιέ της Celia Kritharioti λίγο πριν το 2ο συνέδριο της VOGUE

09.11.2022
Η Sarah Raffertyστο ιστορικό ατελιέ της Celia Kritharioti λίγο πριν το 2ο συνέδριο της VOGUE
Η επιτυχημένη ηθοποιός και ακτιβίστρια, βρέθηκε στην Αθήνα για το δεύτερο διεθνές συνέδριο “Change Makers – Fashion: The Road Ahead”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο συνέδριο είδαμε επί σκηνής τον δημοφιλή creative director του οίκου Balmain Olivier Rousteing, τον κορυφαίο shoe designer και δημιουργό του ομώνυμου οίκου Christian Louboutin, αλλά και τον εμβληματικό σχεδιαστή Jean Paul Gaultier.

Στη σκηνή ανέβηκε επίσης και η ηθοποιός Sarah Rafferty, η αγαπημένη όλων Donna Paulsen της σειράς Suits. Μια γυναίκα με έντονη ακτιβιστική δράση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών, στηρίζει ιατρικές έρευνες, συγκεντρώνει χρήματα για σημαντικούς σκοπούς.

Η διεθνής star λίγες ώρες πριν το συνέδριο βρέθηκε στο ατελιέ της Celia Kritharioti, όπου και δοκίμασε πολλές δημιουργίες για να επιλέξει για τις επόμενες εμφανίσεις της, ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκε με τη διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια, με ένα εντυπωσιακό πράσινο παλ φόρεμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.