Selena Gomez: Σνόμπαρε επιδεικτικά τη φίλη της η οποία της έσωσε τη ζωή δωρίζοντας της το νεφρό της

09.11.2022
Selena Gomez: Σνόμπαρε επιδεικτικά τη φίλη της η οποία της έσωσε τη ζωή δωρίζοντας της το νεφρό της
Η Selena Gomez τσακώθηκε το Σαββατοκύριακο με την πρώην καλύτερή της φίλη Francia Raisa και η αλήθεια είναι ότι αυτή η είδηση θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά καθώς η Raisa ήταν ο άνθρωπος που πριν μερικά χρόνια είχε σώσει τη ζωή της Gomez, δωρίζοντας της το ένα της νεφρό. Η σταρ της Disney ήταν από το 2015 βαριά άρρωστη με λύκο όταν η Raisa προσφέρθηκε να της δωρίσει το νεφρό της και υποβλήθηκαν στη δύσκολη διαδικασία μεταμόσχευσης το 2017.

Το ντοκιμαντέρ και η δήλωση που έφερε τη ρήξη

Η Gomez παρουσίασε λεπτομερώς του αγώνες που έδωσε για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της υγείας της, στο ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο My Mind & Me, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στη Raisa και μάλιστα σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Gomez ανέφερε την Taylor Swift ως τη μοναδική της φίλη στη βιομηχανία του θεάματος (Η Raisa είναι μια Λατίνα ηθοποιός με μια σειρά τηλεοπτικών και κινηματογραφικών τίτλων, όπως το Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager και Grown-ish).

Η Francia έκανε unfollow την Gomez στο Instagram μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και ήταν τόσο εξοργισμένη από το σχόλιο της Gomez για τη Swift, που το χαρακτήρισε ειρωνικά ως «ενδιαφέρον» στην ενότητα σχολίων ενός ποστ του E!News.

Και μάλιστα την Κυριακή, η Gomez άφησε ένα σχόλιο κάτω από ένα βίντεο του TikTok που σχολίαζε το γεγονός ότι η Raisa της έκανε unfollow μετά το σνόμπαρισμά της στο ντοκιμαντέρ. «Συγγνώμη που δεν ανέφερα όλα τα άτομα που γνωρίζω», έγραψε η Selena, σοκάροντας τους fans της. Η Francia έκτοτε διέγραψε το σχόλιό της ωστόσο η Gomez την ακολουθεί ακόμα στο Instagram.

Η φιλία με την Taylor Swift

Η Gomez ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι είχε μόνο μια στενή φίλη στη σκηνή του Χόλιγουντ αναφερόμενη στη φιλία της με την Swift.

«Ποτέ δεν ταίριαζα με τα cool κορίτσια που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη σε αυτόν τον χώρο είναι πραγματικά η Τaylor», είπε η σταρ του Only Murders in the Building στο περιοδικό Rolling Stone την περασμένη εβδομάδα.

Η Swift έδωσε συγχαρητήρια στην Gomez για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της για το Apple TV+, γράφοντας στο Instagram: «Τόσο περήφανη για σένα @selenagomez Σε αγαπώ για πάντα».

Η Gomez μίλησε επίσης για τη μεταμόσχευση νεφρού στο Rolling Stone, ωστόσο από τα λεγόμενα της δεν προέκυπτε ότι η Raísa ήταν η δότης της.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Francia μίλησε για το πώς έπρεπε να αλλάξει τη διατροφή της, μετά τη μεταμόσχευση νεφρού στη Selena. «Επειδή έχω ένα νεφρό που λειτουργεί και λειτουργεί ως φίλτρο στο σώμα μου, δεν μπορώ να καταναλώσω τόση πρωτεΐνη. Τρώω πολύ — ξέρω ότι είμαι αδύνατη, — οπότε αυτό με ανησυχούσε πολύ και μίλησα με τον γιατρό μου», είπε στο Yahoo Life.

Η Selena διαγνώστηκε με λύκο το 2015

Ο λύκος είναι μια δια βίου ασθένεια του ανοσοποιητικού συστήματος που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και να επιτεθεί σε υγιείς ιστούς. Κυρίως γυναίκες υποφέρουν από αυτή την πάθηση. Το 2015, η Selena διαγνώστηκε με λύκο και έπρεπε να ακυρώσει τότε την περιοδεία της για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Η απότομη εξαφάνισή της έδωσε αφορμή για πολλές φήμες και η Selena έδειχνε εξαντλημένη, «Κλείστηκα στον εαυτό μου μέχρι να αισθανθώ ξανά σίγουρη και άνετη» δήλωσε για εκείνη την περίοδο.

Selena Gomez: Δείχνει με υπερηφάνεια την πιο όμορφη "ατέλεια" της

Δύο χρόνια αργότερα χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού

Δεν υπάρχει θεραπεία για τον λύκο και δυστυχώς η Selena δεν μπόρεσε να αποτρέψει την μη αναστρέψιμη βλάβη στα νεφρά της. Έψαχνε λοιπόν για δότη νεφρού και περίμενε μεταμόσχευση οργάνου. Εν τω μεταξύ, έπαιρνε φάρμακα που κατέστειλαν το ανοσοποιητικό της σύστημα και γι' αυτό έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσει την υγεία της.

Η (τότε) καλύτερή της φίλη της δώρισε το νεφρό της

Η καλύτερή της φίλη Francia Raisa ήταν εκεί για να βοηθήσει και δώρισε το δικό της νεφρό στη Selena. Η Selena έγραψε τότε μια ανάρτηση στο Instagram ενημερώνοντας τους fans της για την κατάσταση. Ευχαρίστησε ολόψυχα την καλύτερή της φίλη, λέγοντας: «Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδελφή μου».

Η Francia κράτησε σφραγισμένα τα χείλη της για την καλή της πράξη στην αρχή, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της στο Twitter στην Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού.

Μετά σταμάτησαν να μιλάνε

Τα κορίτσια σταμάτησαν να μιλάνε μεταξύ τους το 2018 όταν η Francia πληγώθηκε για τις ανθυγιεινές επιλογές της Selena μετά τη μεταμόσχευση και ιδιαίτερα για την κατανάλωση αλκοόλ.

Η Selena απάντησε τότε και σε έναν follower που αναφέρθηκε στο θέμα, όταν η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok όπου αστειευόταν για το ποτό της.

«Έτσι, μια από τις καλύτερες φίλες σου σου δίνει το νεφρό της και εσύ συνεχίζεις να πίνεις υπερβολικά. Ανάθεμα σε Selena», έγραψε ο χρήστης, στον οποίο η πρώην σταρ της Disney απάντησε: «Ήταν ένα αστείο μαλ….».

Τον Δεκέμβριο του 2019, οι υποψίες για τη διαμάχη τους αυξήθηκαν όταν η Gomez δεν ανέφερε καν το όνομα της Francia όταν μίλησε για την επέμβαση. Απλώς την αποκάλεσε «το κορίτσι που μου έδωσε το νεφρό».

2 χρόνια μετά συμφιλιώθηκαν όχι όμως για πολύ

Δύο χρόνια αργότερα, η Francia μίλησε για τη διαδικασία δωρεάς νεφρού στο Twitter. Είπε ότι τελικά ένιωσε άνετα και σίγουρη μιλώντας για την εμπειρία της. Η Selena αναδημοσίευσε τα tweets της Francia λέγοντας: «Σε ευχαριστώ που με ευλόγησες. Σου είμαι για πάντα ευγνώμων».

Η σχέση μεταξύ των δύο φίλων έδειχνε τότε πολύ καλύτερη. Η Selena και η Francia πέρασαν ένα βράδυ μαζί παίζοντας το viral παιχνίδι TikTok, "He's a 10, but...". Αστειεύονταν και έδειχναν να περνούν υπέροχα μαζί.

Μάλιστα η Selena ευχήθηκε πριν μερικούς μήνες χρόνια πολλά στη Francia σε ένα story του Instagram.

Όμως τα πράγματα ανατράπηκαν και πάλι χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τον λόγο για τον οποίο η Gomez «ξεχνάει» για δεύτερη φορά τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή.