Η Rihanna αποκαλύπτει το αγαπημένο της μέρος του σώματος της μετά τον τοκετό

08.11.2022
Η Rihanna αποκαλύπτει το αγαπημένο της μέρος του σώματος της μετά τον τοκετό
Η Rihanna καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, τον Μάιο

Εκτός από μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ποπ σκηνής και ιδρύτρια brands που έχουν κάνει παγκόσμια επιτυχία, η Rihanna είναι από τον περασμένο Μαϊο και μητέρα. Η ίδια ρωτήθηκε πρόσφατα ποιο είναι το αγαπημένο της μέρος του σώματός της, μια ερώτηση που η δημοσιογράφος είπε ότι έκανε στη Rihanna πριν από μια δεκαετία, θέλοντας να μάθει "αν η απάντηση έχει αλλάξει".

Η Kate Hudson έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς μπαμπάδες και αυτή είναι η ιστορία της ευτυχισμένης της οικογένειας

"Ω ναι. Άλλαξε. Σας εγγυώμαι ότι άλλαξε. Έκανα ένα μωρό", είπε η Rihanna αναφερόμενη στο πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι 6 μηνών, που απέκτησε με το σύντροφό της, A$AP Rocky. "Ας είμαστε αληθινοί". Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια είπε: "Τα οπίσθια μου, γιατί τώρα έχω". Όταν η ρεπόρτερ είπε στη Rihanna ότι έδωσε ακριβώς την ίδια απάντηση πριν από 10 χρόνια, η σταρ αστειευόμενη απάντησε: "Πώς τολμάω! Λοιπόν, η απάντηση δεν έχει αλλάξει".

Εσύ είδες τη Bella Hadid να χορεύει συρτάκι;

Η ιδρύτρια του Savage x Fenty μίλησε επίσης για τη νέα συλλογή της εταιρείας εσωρούχων, η οποία προωθεί τον αθλητισμό — αλλά όλα τα σχέδια θα διατηρήσουν το χαρακτηριστικό look του brand. "Αν πρόκειται να ξεκινήσουμε ως εταιρεία εσωρούχων και θέλουμε να επεκταθούμε, όλα πρέπει να προέρχονται από αυτό το πρότυπο", είπε η Rihanna. "Και θέλαμε να εφαρμόσουμε μερικές από τις λεπτομέρειες μας στις αθλητικές σιλουέτες, στα υφάσματα τεχνολογίας".