Selena Gomez για το χωρισμό με τον Justin Bieber:"Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί"

08.11.2022
Selena Gomez για το χωρισμό με τον Justin Bieber:"Ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί"
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντοκυμαντέρ της τραγουδίστριας, "My Mind and Me"

Η Selena Gomez μίλησε πρόσφατα για τον χωρισμό της από τον Justin Bieber, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για περίπου έξι χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε επίσημα το 2018 και τελικά, ο Bieber κατέληξε να παντρευτεί το μοντέλο Hailey Baldwin. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον χωρισμό στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της για το Apple TV+, "Selena Gomez: My Mind & Me", περιγράφοντάς το ως "το καλύτερο πράγμα που της συνέβη ποτέ". Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι "Όλα ήταν τόσο δημόσια. Ένιωθα να με στοιχειώνει μια σχέση του παρελθόντος που κανείς δεν ήθελε να αφήσει. Μετά το πέρασα και δεν φοβόμουν πια".

Η Christina Applegate για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: "Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου"

Η ίδια πρόσθεσε: "Νιώθω ότι έπρεπε να περάσω από τη χειρότερη δυνατή στενοχώρια που έγινε ποτέ και μετά απλά να ξεχάσω τα πάντα, ήταν πραγματικά μπερδεμένο. Αλλά απλώς πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ". Όπως κάνουν οι περισσότεροι τραγουδιστές-τραγουδοποιοί με τους χωρισμούς, η Gomez έγραψε ένα τραγούδι αντλώντας έμπνευση από το χωρισμό, το "Lose You to Love Me".

H Sharon Stone μπαίνει ξανά στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου ύστερα από λανθασμένη ιατρική διάγνωση

"Στέλνω μήνυμα στην Julia Michaels και είπα: 'Νομίζω ότι είμαι έτοιμη να πω απλώς ότι είμαι λυπημένη', είπε η Gomez στο ντοκιμαντέρ. "Γράψαμε το τραγούδι σε 45 λεπτά. Το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Είναι κάτι περισσότερο από μια χαμένη αγάπη. Μαθαίνω να επιλέγω τον εαυτό μου, να επιλέγω τη ζωή, αλλά και να ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να βρουν χάρη και γαλήνη σε αυτό. Το τραγούδι έχει να κάνει με το να ξέρεις ότι έχασες τελείως κάθε στοιχείο του ποιος είσαι απλώς για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου".