Δανάη Μιχαλάκη Γιάννης Κουκουράκης: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής γίνονται Υπατία και Γιώργος και πάνε στα Μάταλα

08.11.2022
Δανάη Μιχαλάκη Γιάννης Κουκουράκης: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής γίνονται Υπατία και Γιώργος και πάνε στα Μάταλα
Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια των τελευταίων ετών έρχονται ξανά στη μικρή οθόνη και, προς το παρόν, διασκεδάζουν με αστείες selfies.

Τους αγαπήσαμε ως Δρόσω και Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιάννης Κουκουράκης, πρόκειται να γίνουν ξανά ζευγάρι στην σειρά Παραλία που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμα της ΕΤ1 από το νέο έτος.

Μπορεί τον Γιάννη Κουκουράκη να τον απολαμβάνουμε στο Μαύρο Ρόδο του Mega μέσα από τον Βίκο του, όμως τα γυρίσματα της σειράς της ΕΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Μάταλα, όπου διαδραματίζεται η νέα σειρά.

Η Δανάη Μιχαλάκη θα είναι η γιατρός Υπατία Αρχοντάκη, κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία έχει μεγαλώσει στην Κρήτη και έχει σπουδάσει στο Λονδίνο. Κάποια στιγμή, η Υπατία επιστρέφει στο χωριό της, τα Μάταλα, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τον γάμο της με τον Γιώργο, ο οποίος ζει μόνιμα μαζί της στο Λονδίνο, όπου Γιώργος, ο Γιάννης Κουκουράκης.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στα πάτρια εδάφη, έρχεται αντιμέτωπη ανάμεσα στο παραδοσιακό το οποίο αντιπροσωπεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού και το πρωτοποριακό, που φέρει το εγκατεστημένο κοινόβιο χίπηδων. Η Υπατία θα έρθει αντιμέτωπη με μία φρικτή δολοφονία που θα της αλλάξει τη ζωή. Στα Μάταλα θα γνωρίσει και τον Χάρι, επίσης γιατρό από την Αγγλία, ο οποίος είναι συνεσταλμένος, αλλά και ονειροπόλος, όπου Χάρι, ο Δημήτρης Μοθωναίος

Αναμένουμε για νεότερα, όμως προς το παρόν, απολαμβάνουμε τους δυο αγαπημένους πρωταγωνσιστές (και φίλους) στην ανάρτηση της Δανάης με τίτλος "Instagram vs Reality" (ακολούθησε το βελάκι στην ανάρτηση). Απίθανοι

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2023 - 19:56