Ο Chris Evans είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022 όμως ο Dawyne Johnson δεν του παραχωρεί τον τίτλο και επιμένει να τον μοιραστούν

08.11.2022
Ο Chris Evans είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022 όμως ο Dawyne Johnson δεν του παραχωρεί τον τίτλο και επιμένει να τον μοιραστούν
Ο κινηματογραφικός Captain America είναι για φέτος ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο και αποκαλύπτει ποια είναι η γυναίκα που θα χαρεί περισσότερο από όλες για αυτή την τιμή.

Όπως κάθε χρόνο τέτοιον καιρό το περιοδικό People δημοσιεύει τις λίστες με τους πιο σέξι άντρες στον κόσμο σε διάφορες κατηγορίες (τηλεοπτικοί αστέρες, αθλητές, πρωτοτεμφανιζόμενοι κ.ο.κ.) και φυσικά σε μία γενική. Στην πρώτη θέση αυτής της γενικής λίστας, λοιπόν, βλέπουμε για φέτος το όνομα του Chris Evans, ο οποίος πήρε τα "σκήπτρα" από τον περσινό νικητή, Paul Rudd, ο οποίος, για την ιστορία, είχε τρολάρει δεόντως τη νίκη του αυτή!

Στα 41 του χρόνια, ο Evans έχει χτίσει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα η οποία απογειώθηκε πραγματικά από τη στιγμή που μπήκε στον κόσμο της Marvel και των Avengers. Στα επαγγελματικά του το πρόσιμο είναι θετικότατο, όμως στα προσωπικά, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Το καλοκαίρι, μάλιστα, προωθώντας την τελευταία του ταινία "The Grey Man", ο ηθοποιός είχε εκφράσει δημόσια τη στεναχώρια του καθώς "ψάχνει γυναίκα και δεν βρίσκει", τονίζοντας πόσο δύσκολο είναι αυτό στο Hollywood.

Υπάρχει, όμως μία γυναίκα που θα καμαρώσει τρελά -και- για τη συγκεκριμένη διάκριση και αυτή δεν είναι άλλη από τη μητέρα του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης μετά την ανάδειξη του στην πρώτη θέση της ξεχωριστής λίστας.

Τα τελευταία χρόνια, η συγκεκριμένη διάκριση συνοδεύεται από έντονη διάθεση τρολαρίσματος και αυτό το βλέπουμε και φέτος με τη φιλική συμμετοχή του Dawyne "The Rock" Johnson, κάτοχο του σέξι τίλου για το 2016 -και νυν και αεί, όπως φαίνεται, όμως!

Ο Johnson, με τον οποίο αυτό τον καιρό ο Evans γυρίζει μια χριστουγεννιάτικη ταινία με τίτλο "Red One" του παραδίδει τον τίτλο του πιο σέξι άντρα εν ζωή για το 2022, αντιδρώντας, όμως, στο σχόλιό του όταν αναφέρθηκε στον ίδιο ως "τέως πιο σέξι άντρα εν ζωή" αναφερόμενος, φυσικά στον τίτλο που είχε κερδίσει πριν από 8 χρόνια.

"Είμαι εν ζωή, είμαι σέξι, οπότε τον τίτλο τον διατηρώ ακόμη", λέει ο The Rock και εμείς... μαζί του!

Πάντως, σε άλλο σημείο των συνεντεύξεων που δόθηκαν στη δημοσιότητα με την αφορμή του αφιερώματος ο Chris Evans μοιράζεται τα όνειρά του για οικογένεια, γυναίκα και παιδιά τονίζοντας πως ανεξάρτητα το τι έχει καταφέρει επαγγελματικά, αυτά έχουν σημασία και ότι "τώρα πια είναι πολύ καλά". Μήπως πρέπει κάτι να μας πει; Αναμένουμε στο ακουστικό μας...