Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το χωρισμό της: «Δεν είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός»

08.11.2022
Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το χωρισμό της: «Δεν είναι εύκολος αυτός ο αποχωρισμός»
«Δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς.»

Στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά αναφέρθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, όπως ήταν φυσικό για τη νέα της ζωή και μίλησε για αυτόν τον αποχωρισμό.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά. Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

Δείτε το βίντεο: