Jennifer Aniston: Αυτός είναι ο λόγος που μηνύει τον Brad Pitt για δέκα εκατομμύρια δολάρια

07.11.2022
Jennifer Aniston: Αυτός είναι ο λόγος που μηνύει τον Brad Pitt για δέκα εκατομμύρια δολάρια
Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει οικονομικές εκκρεμότητες από τότε που ήταν ζευγάρι

Μετά την Angelina Jolie, η Jennifer Aniston ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά του Brad Pitt. Αυτή τη φορά, η αιτία δεν είναι οι συζυγικές διαφορές, αφού αυτές λύθηκαν πριν από πολλά χρόνια, αλλά για «οικονομικές εκκρεμότητες». Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η ηθοποιός σκοπεύει να ζητήσει από τον ηθοποιό 100 εκατομμύρια δολάρια! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εταιρεία παραγωγής «Plan B», που είχαν ιδρύσει μαζί, στα χρόνια που ήταν ακόμη ζευγάρι.

Η Mariah Carey ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα με το πιο υπέροχο βίντεο

Η εταιρεία παραγωγής όντως πέρασε στα χέρια του Pitt όταν το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του, αλλά η Aniston πιστεύει ότι δεν πήρε ποτέ τα εύσημα που βοήθησε στην ίδρυση της εταιρείας. "Δεν πρόκειται μόνο για χρήματα. Όσον αφορά την Jen, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η αρχή. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός και ιδρύτρια του Plan B, και ενώ τεχνικά πήγε στον Brad, δεν πήρε τα εύσημα που της άξιζαν που το έχτισε από την αρχή", είπε μια πηγή. Οι επιτυχίες της εταιρείας περιλαμβάνουν ταινίες όπως "The Departed", "12 Years A Slave" και "Moonlight", οι οποίες κέρδισαν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ήταν επίσης μέρος των υπερπαραγωγών όπως το "Troy" και "Charlie and the Chocolate Factory".

Heidi Klum: Μήπως η βασίλισσα του Halloween το παράκανε, αυτή τη φορά;

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι «η Jen αναμένει τουλάχιστον αναγνώριση και ανάμειξη στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση του Brad, συν την επιλογή να συνεργαστεί με όποιον την αναλάβει». «Αν ο Brad θέλει να φερθεί σωστά στη Jen, θα βάλει το χέρι στην τσέπη του και θα της δώσει μια επιταγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που θα ήταν σταγόνα στον ωκεανό αν ολοκληρωθεί η πώληση", πρόσθεσε η πηγή.