Η Jennifer Lopez εξηγεί γιατί πήρε το επίθετο του Ben Affleck

10.11.2022
Η Jennifer Lopez εξηγεί γιατί πήρε το επίθετο του Ben Affleck
Η τραγουδίστρια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Vogue

Η Jennifer Lopez έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Vogue, μιλώντας για τον πολυσυζητημένο της γάμο με τον Ben Affleck, αλλά και τα λάθη που έκαναν όταν είχαν πρωτογνωριστεί στις αρχές του 2000. Η ίδια επίσης αποκάλυψε το λόγο που πήρε το επίθετο του ηθοποιού.

Jennifer Lopez: Οι νέες πόζες με εσώρουχα ίσως απαντούν στις φήμες που τη θέλουν στα χωρίσματα με τον Ben Affleck

"Ήμασταν τόσο νέοι και ερωτευμένοι, πολύ ξέγνοιαστοι, χωρίς παιδιά, χωρίς δεσμεύσεις. Και απλά ζούσαμε τις ζωές μας, ήμασταν χαρούμενοι εκεί έξω. Δεν νιώθαμε ότι έπρεπε να κρυφτούμε από κάποιον ή να είμαστε διακριτικοί. Ζούσαμε δυνατά και αυτό τελικά πραγματικά μας έκαψε". Η τραγουδίστρια είπε πως το γεγονός ότι επέτρεψαν να πάρει τόση δημοσιότητα η σχέση τους ήταν κάτι που τους επηρέασε πολύ γιατί "υπήρχαν πολλά κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια, οι άνθρωποι δεν ήθελαν να ήμασταν μαζί και πίστευαν ότι δεν είμαι η κατάλληλη για αυτόν".

Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady μιλούν πρώτη φορά για το διαζύγιό τους - Οι επίσημες ανακοινώσεις

Μιλώντας για την επανασύνδεσή και το γάμο της με τον Affleck, είπε πως "πάντα ένιωθα ότι υπήρχε εκεί αληθινή αγάπη. Οι άνθρωποι στη ζωή μου ξέρουν ότι υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Όταν συναντηθήκαμε ξανά, αυτά τα συναισθήματα ήταν ακόμα πολύ αληθινά". Σχετικά με το επίθετο του συζύγου της, δήλωσε: "Ο κόσμος θα συνεχίσει να με λέει Jennifer Lopez. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι Affleck. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι υπερήφανη για αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα. Δεν είναι κάτι παραδοσιακό, δεν έχει κανένα ρομαντισμό. Είναι σαν κίνηση δύναμης. Έχω τον έλεγχο της ζωής μου και της μοίρας μου και νιώθω δυνατή ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους συναισθήματα για αυτό, αλλά είναι ΟΚ. Κουβαλά μια παράδοση και έναν ρομαντισμό για μένα, απλά τέτοιο κορίτσι είμαι".